Việc làm AMANAKI

Cập nhật 18/12/2024 11:55
Tìm thấy 6 việc làm đang tuyển dụng
CÔNG TY TNHH AMANAKI
Kitchen commis 1
AMANAKI 1.0★
1 đánh giá 38 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 06/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 31/12/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Đống Đa - Hà Nội

Mô tả công việc

The position is responsible for:

The Commis I Chef is responsible to prepare a consistent, high-quality food product, ensure courteous, professional, efficient and flexible service and Hotels operational standards. You will be also responsible for assisting CDP and Sous Chef in cooking and then ensuring that all stations are clean

Primary Responsibilities

GENERAL MISSION:

• Assists in all food preparation and help to run the station that he is assigned to efficiently.

RESPONSIBILITIES:

• Assists Chef de Partie/Demi Chef to run the station efficiently.

• Obtains requisitioned goods from the storeroom.

TECHNICAL RESPONSIBILITIES:

• Stocks food items neatly in shelves and fridges.

• Keeps the section that he is assigned to in good working order.

• Assists in cleaning utensils and equipment.

COMMERCIAL RESPONSIBILITIES:

• Works according to standard recipes.

HUMAN RESPONSIBILITIES:

• Keeps good rapport with all staff.

• Follows hotel rules and regulations at all times.

RELATIONS:

• Keeps good relationships with all staff at all times.

REPLACEMENT AND TEMPORARY MISSION:

• Replaces Cook when requested.

• Performs any other duties as assigned by superiors.

• impacts to Sales and Sales Ops. If these two teams in particular are not aligned, it will be a steep road.

Quyền lợi được hưởng

Quyền lợi hấp dẫn và mức lương cạnh tranh, trao đổi trực tiếp khi phỏng vấn

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience

• Education:

• Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

• Service years in the field :

• 2 years minimum in hotel or fine dining venue

• 1 years minimum in position

• Solid Culinary experience

• Knowledge and skills:

• Must be able to read and write to facilitate the communication process

• Solid communication & training skills

• Working with multi-cultural teams

• To be aware of all Health, Safety and Fire regulations and to abide by their terms

• To understand high standards of personal hygiene at all times

• To demonstrate proper and safe usage of all kitchen equipment

• Ensure that full uniform is worn at all times

• Good comprehension of the English language

• Preferred (if required)

Interacts with guests and individuals outside the hotel including, but not limited to, current and potential clients

Competencies

• Good interpersonal skills with ability to communicate with all levels of employees

• Service oriented with an eye for details

• Ability to work effectively and contribute in a team

• Good presentation and influencing skills

• Alignment between teams

Yêu cầu hồ sơ

Nộp hồ sơ trực tiếp tại khách sạn hoặc nộp hồ sơ online trên web.
Khu vực
Báo cáo

Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
10 Nguyễn Đăng Giai, Phường Thảo Điền, Quận 2, Thành Phố Thủ Đức

Tọa lạc tại Thảo Điền, một trong những khu dân cư với nhiều mảng xanh lâu đời nhất Sài Gòn - Amanaki Thảo Điền là tòa nhà phức hợp mang đến dịch vụ cho thuê căn hộ và không gian văn phòng.

Amanaki Thảo Điền tự hào với nét thiết kế độc đáo, ấm cúng, xen lẫn hiện đại và hoài cổ. Tại đây chúng tôi hướng đến phong cách sống chậm lại một chút so với nhịp sống hối hả của một Sài Gòn phồn hoa, tấp nập.


Review AMANAKI

1.0
1 review

20/09/2024
Kế toán thanh toán tại Hồ Chí Minh

Công ty có danh tiếng nhưng xoi mói đời tư của nhân viên

Những nghề phổ biến tại AMANAKI

Bạn làm việc tại AMANAKI? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo AMANAKI

AMANAKI

Click để đánh giá