Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood VN

Hà Nội
200 - 500 nhân viên
Đã xác minh

Việc làm Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood VN

Cập nhật 30/09/2024 22:59
Tìm thấy 5 việc làm đang tuyển dụng
Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood VN
Assistant Outlet Manager/ Trợ Lý Quản Lý Nhà Hàng
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 03/07/2024
Hạn nộp hồ sơ: 10/08/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Điện Bàn - Quảng Nam

Mô tả công việc

Deliver Food and Beverage service of high standard and in accordance with departmental standards and procedures.
  • Develop departmental standards and procedures to promote salesmanship, beverage creativity and profit
  • Communicates to his/her superior any difficulties, guest comments and other relevant information
  • Delivers daily briefings and attends other Food and Beverage meetings as scheduled
  • Delivers prepared training sessions in line with a departmental monthly calendar
Prepares for service by ensuring the department’s
  • Grooming is impeccable and in accordance with personal presentation standards
  • Equipment is clean
  • Equipment is sorted and stored
  • Glassware is polished
  • Requirements for special occasions are ready
  • Music is on
  • Lighting is on
  • Outlet is ready for service and guest comfort
Carries out effective service by ensuring all staff are aware of their role in
  • Greeting and seating guests
  • Explaining and up-selling daily beverage specials
  • Processing food orders accurately
  • Using trays and tray jacks effectively
  • Quickly taking food and beverage orders
  • Ensuring payment methods are handled accurately
  • Ensuring working areas are cleaned and re-set quickly
  • Ensuring the bar is clean
  • Regularly cleaning ashtrays
  • Conversing with Guests in relation to the food and beverage products
Carries out effective beverage service by ensuring
  • Beverages are up-sold and regularly replenished, abiding by responsible alcohol service regulations
  • Converse with Guests about wine, advising the types and styles of wine, taking wine orders and serving wine
  • Promoting and selling cocktails to guests
  • Making and presenting cocktails
  • Coffee and tea is served hot and in accordance with standard
Patron care standards are adhered to by ensuring
  • Guests are advised on alcoholic beverages
  • The strengths of alcohol is advised and guests are advised as to their effect
  • Compliance with legal provisions of local liquor codes
  • Level of intoxication of guests is assessed and appropriate action taken
  • Advise guest on the hotel’s policy of smoking
  • Monitor factors which interfere with the total experience of the guest
Cellar operations are carried out including
  • Correct use of refrigeration system
  • Operating the beer reticulation system
  • Adhering to stock control procedures
  • Take appropriate action to resolve guest complaints
  • Requisition bar items according to bar stocks
  • Ongoing training and coaching should be conducted to enhance the knowledge and skills of the staff.
  • Complete spillage report and submit to Food and Beverage manager at the Conclusion of each shift
  • Assist to promote entertainment.
  • Works with superior on manpower planning and management needs
  • Motivate and drive team productivity at all times and offer assistance to other outlets where possible and as requested.
  • Closely monitors outlet flow and proposes ideas to increase table turn over and overall outlet capability
  • Conduct regular check on the cleanliness
  • Report all the default area and equipment and follow up to fix the area.

Quyền lợi được hưởng

  • Competitive salary and benefit package
  • Learning and development within Radisson Hotels Group
  • Internal Careers Advancement
  • Company shuttle bus 
  • Uniform & duty meals

Yêu cầu công việc

  • Minimum of 3 years experience as Food and Beverage management level in international brand hotel
  • Bachelor’s degree preferred
  • Experience managing to brand standards
  • Strong verbal and written communication skills
  • Strong negotiation skills

Yêu cầu hồ sơ

CV in English
Khu vực
Báo cáo

Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood VN
Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood VN Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
Số 8, ngõ 9 Đào Tấn, phường Ngọc Khánh, quận Ba Đình

CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI & XUẤT NHẬP KHẨU ORIFOOD VN

Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood Vn, tên tiếng anh Orifood Vn Trading & Import Export Company Limited và tên đăng ký là Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood Vn, Đã hoạt động hơn 3 năm trong ngành kinh tế Chế biến, bảo quản thịt và các sản phẩm từ thịt. Giám đốc: Ô/B. Trần Thị Mùi với nhiều hoạt động ngành nghề kinh doanh. Mọi chi tiết quý khách vui lòng liên lạc với công ty chúng tôi theo địa chỉ: Số 8 ngõ 9 Phố Đào Tấn, Phường Ngọc Hà, Quận Ba Đình, Hà Nội, Việt Nam. 

 

Những nghề phổ biến tại Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood VN

Bạn làm việc tại Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood VN? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood VN

Công Ty TNHH Thương Mại & Xuất Nhập Khẩu Orifood VN

Click để đánh giá