Mô tả công việc
I. GENERAL MISSION
- Assist pastry chef de partie, prepare dough and others materials to make pastry and bread, and run own station that was assigned to efficiently.
II. DUTIES AND RESPONSIBILITIES
- Stock food items neatly in shelves and fridges
- Keep the section that he is assigned to in good working order.
- Assist in cleaning utensils and equipment.
- Work according to standard recipes.
- Thoroughly make any kinds of Western or Asian cakes (Agar, Sweet soup, ice cream, jam, cake, chocolate…) and maintain kinds of bread right as stipulated
- Prepare and present high quality desserts
- Keep all working areas clean and tidy and ensure no cross contamination
- Assist other departments wherever necessary and maintain good working relationships
- Combine with Chef de Partie in the training of all staff in compliance of company procedures
- Report maintenance, hygiene and hazard issues
- Comply with hotel security, fire regulations and all health and safety and food safety legislation
- Be environmentally aware
Yêu cầu công việc
- Culinary skill with pastry and bakery
- Strong knowledge of proper food handling procedures
- Able to work as part of a team in a busy kitchen atmosphere
Quyền lợi được hưởng
- Working with expat environment;
- Competitive salary package;
- Health Care and/or Accident Insurance;
- 12 days of Annual Leave;
- Uniform Laundry by the Company;
- Daily meals
- Others attractive benefits,....;
Tọa lạc tại vị trí lý tưởng ngay trung tâm bãi biển Mỹ Khê xinh đẹp, tận hưởng khung cảnh tuyệt đẹp của bán đảo Sơn Trà, Sel de Mer Hotel & Suites là một tác phẩm nghệ thuật cao 26 tầng, đặt ra tiêu chuẩn mới về chỗ ở rộng rãi với 164 phòng & suite cùng các dịch vụ giá trị gia tăng gắn liền với thương hiệu trong một khách sạn kiểu botique hiện đại. Tận hưởng vị trí đắc địa, chỉ cách trung tâm thành phố 15 phút, cách chùa Linh Ứng 10 phút và cách Hội An lân cận 45 phút lái xe, Sel de Mer Hotel & Suites là điểm dừng hoàn hảo cho bất kỳ chuyến thăm nào đến Đà Nẵng.