Phúc lợi
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
Mô tả Công việc
- Work Location: Phu My Industrial Park
<Position Objective/Expectation>
- Responsible for ensuring efficient production processes, maintaining high-quality standards, and driving continuous improvement initiatives
<Job Responsibilities>
1. Production Management
- Oversee daily production operations to meet output targets
- Optimize production schedules and resource allocation
- Implement and maintain lean manufacturing principles
2. Quality Control
- Ensure adherence to food safety standards and regulations
- Maintain product quality consistency including taste
- Oversee quality assurance processes and audits
3. Maintenance and Equipment
- Oversee preventive maintenance programs
- Manage equipment upgrades and capital projects
4. Process Improvement
- Identify and implement process improvements to increase efficiency
- Lead cost reduction initiatives without compromising quality
- Stay updated on industry trends and new technologies
5. Communication with clients in technical fields
- Establish good relationships with clients to meet their requirements against product
- Support the commercial team from a technical point
6. Inventory and Supply Chain Management
- Optimize inventory levels of raw materials and finished products
- Collaborate with the Supply Chain Department to ensure a timely supply of materials
- Manage relationships with key suppliers
7. Budgeting and Financial Management
- Develop and manage departmental budgets
- Monitor and control production costs
- Provide regular reports on production metrics and financial performance
8. Team Leadership
- Manage, motivate, and develop a team of production staff
- Foster a culture of safety, quality, and continuous improvement
- Conduct regular performance evaluations and provide feedback
9. Compliance and Safety
- Ensure compliance with all relevant food safety regulations
- Maintain a safe working environment and promote safety awareness
- Oversee environmental compliance and sustainability initiatives
Yêu Cầu Công Việc
<Necessary Skill / Experience>
・Education: Bachelor's degree in Food Science, Engineering, or related field;
・Age: From 35 years old
・Gender: Any
・Language: English - Business Level
・Experience: Minimum 7 years of experience in food manufacturing, with at least 5 years in a managerial role
・Knowledge:
- Specific experience in instant coffee or similar food processing industry
- Strong knowledge of food safety standards (GFSI like BRC/ FSSC22000, HACCP, GMP, etc.)
- Excellent leadership and team management skills
- Strong analytical and problem-solving abilities
- Proficiency in ERP systems and MS Office suite
・Skills:
- Strong Management skill
- Results-oriented with a strong work ethic
- Excellent communication and interpersonal skills
- Ability to work under pressure and meet deadlines
- Adaptable and open to change
- Strong commitment to quality and safety
<Preferred Skill>
- Experience in coffee and/or beverage manufacturing is preferable
- Being able to read and understand P&ID (Piping and Instrumentation Diagram) and PFD (Process Flow Diagram) drawings
NOTICE:
Only shortlisted candidates will be approached by RGF's consultant. Your resumes will be recorded in our system, and you will receive our Job Introduction Auto-email with suitable jobs in the coming time. Please check your email regularly to get our vacant job. Thanks so much!
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Độ tuổi: 35 - 50
- Lương: Cạnh tranh
Với mục tiêu đem đến một diện mạo mới cho thị trường xuất khẩu trái cây của Việt Nam, Good Life Co., Ltd được thành lập bởi TLK Group vào năm 2009 với tổng vốn đầu tư là 12 triệu USD chuyên về xử lý trái cây và kinh doanh các loại sản phẩm từ trái cây để xuất khẩu sang các thị trường khó tính như Nhật Bản, Hàn Quốc, New Zealand…Công nghệ xử lý trái cây đạt tiêu chuẩn xuất khẩu được sử dụng tại nhà máy Good Life là công nghệ xử lý trái cây bằng hơi nước nóng được nhập khẩu trực tiếp từ Nhật Bản bởi nhà cung cấp Sanshu Sangyo Co., Ltd. Trên diện tích đất 2ha tại Khu Nông nghiệp Công nghệ Cao TP. HCM, nhà máy Good Life hoàn thành công tác xây dựng vào tháng 3 năm 2012, trong đó diện tích nhà xưởng là 8800m2. Nguyên liệu đầu tiên xử lý là trái thanh long với sản lượng dự kiến là 2500 – 3000 tấn/năm. Công ty Goodlife sẽ là nơi trình diễn, giới thiệu công nghệ cao về xử lý trái cây, tập huấn nông dân xây dựng quy trình Global GAP cho các vùng trồng cây ăn trái để cung cấp nguyên liệu cho xưởng xử lý, đóng gói của Công ty. Như vậy, Công ty sẽ hình thành được chuỗi sản xuất - thu mua, xử lý đóng gói - xuất khẩu.