Mô tả công việc
- Lead by example and Leverage your Culinary Skills and those of your team in a healthy work environment to provide our Guests with uniquely Regent moments
- As a Market Leader in your Field, you will immerse our Guests in rich food experiences leaving lasting Impressions by bringing Regents Taste Gallery Philosophy to life on a plate
- Work closely with the respective restaurant manager and executive sous chef to plan menus, prices and promotional events for the Restaurants in order to maximize revenue-generating opportunities in line with market demands
- Daily interaction with Guests to provide a high level of bespoke Personalized Service for All Ocean Club Diners which reflect the Guests needs and Sense of Occasion
- Maintain your departments Consistency through the continuous improvement of Quality of raw and processed ingredients as well as All Relevant Costs and Expenses
- To run a Cost effective operation, maximizing product quality and profitability while maintaining Regent standards and Food Philosophy
- Create individual seasonal identities for the food in the Ocean Club and ensure that these offerings are pertinent to our Regent Guests needs
- Ensures customer satisfaction in accordance to the Regent Distinction Service Behaviours, the Strategic Brand Pillars and the respective service standards of Regent Brand
- Perform any other duties that may be assigned by the management from time to time
Quyền lợi được hưởng
- Appealing remuneration including service charge as revenue (100% salary and service charge during probation period)
- 15 annual leave, 2 days off per week
- Relocation, repatriation and home leave allowance
- Accommodation, uniforms, transportation, and meals are provided
- International working environment
- Insurance as labor law
- Healthcare insurance for personnel and family
- 24/7 accident insurance
- Other benefits will be discussed during the interview
Yêu cầu công việc
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field
- Working Experience in a five-star hotel or fine dining restaurant
- Food cost of the Ocean Club kitchen
- Budget of the Ocean Club kitchen
- Competitor/ best practice knowledge
- Good comprehension of the English language
Yêu cầu hồ sơ
- Kindly send your CV to our email: recruitment.regentpq(at sign)ihg.com
- Hotline: 0919 290 709 (Brio)
Công ty cổ phần đường Biên Hòa đã trải qua hơn 48 năm phát triển và vươn lên không ngừng , đã và đang trở thành một trong những thương hiệu hàng đầu tại Việt Nam trong lĩnh vực sản xuất nghành hàng tiêu dùng.
Công ty Cổ phần Đường Biên Hòa chuyên sản xuất và kinh doanh các sản phẩm mía đường, các sản phẩm sản xuất có sử dụng đường, và đường tinh luyện…
Với hệ thống hơn 200 đại lý trải dài từ Bắc vô Nam và 4 chi nhánh lớn tại Hà Nội, Đà Nẵng, Sài Gòn, Cần Thơ. Đường Biên Hòa đang khẳng định sự tin tưởng mạnh mẽ với người tiêu dùng trong và ngoài nước.
Để phục vụ cho sự phát triển trong tương lai, Đường Biên Hòa đang tìm kiếm những nhân tài. Nếu bạn là người tự tin, yêu thích công việc, trung thực, có trách nhiệm, muốn làm việc lâu dài với mức lương hấp dẫn và môi trường có nhiều cơ hội phát triển, chào mừng các bạn gia nhập vào gia đình Đường Biên Hòa.