Mô tả công việc
- Coordinate daily customer service operations (e.g. sales processes, orders, and payments).
- In charge of searching and managing customers including: GT, MT, B2B, B2C, five- star hotels and resorts, and foreigner- related restaurants in Vietnam (Ha Noi, Da Nang, Ho Chi Minh).
- Build and promote strong, long- lasting customer relationships by partnering with them and understanding their needs.
- Support for organization and coordination of events such as meeting with partners, wine tasting, wine dinner, seminars, product launching...
Yêu cầu công việc
- Dynamic and hard- working person.
- Strong computer skills.
- At least 3 years of experience in the Wine & Spirit business, Sales, or Food & Beverage services.
- Strong leadership, analytical & communication skills.
- Graduated with a Business or Wine Diploma/Bachelor.
- English- speaking candidates are preferred.
Quyền lợi
- Annual luxury travel.
- 13th month salary.
- Competitive income: fixed salary, bonus, exceptional performance- based incentive, brand bonus. Details to be discussed upon qualification.
- Birthday gift; New Year gift.
- Vietnam health insurance.
- Opportunities to visit winemaker overseas.
- Training about wines with the favorite winemaker in the world.
Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-30 18:50:03
Công ty Cổ phần Sản xuất và Xuất nhập khẩu Tân Thái Sơn là một trong những đơn vị đi đầu về Máy móc chế biến thực phẩm. Tất cả các sản phẩm của Tân Thái Sơn đều được chứng nhận đạt chuẩn ISO 9001 - 2008. Với hơn 6000 khách hàng kinh doanh thực phẩm trong và ngoài nước tin tưởng sử dụng suốt 5 năm qua. Chúng tôi chắc chắn đem lại những giá trị tốt nhất phù hợp nhất cho mọi khách hàng.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm: BHYT, BHXH, BHTN
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Party
- Teambuilding
Lịch sử thành lập
- Được thành lập năm 2004
Mission
Cung cấp những giải pháp lựa chọn ứng dụng máy móc, thiết bị công nghiệp vào thực tiễn. Hỗ trợ cho bà con kinh doanh ẩm thực trong và ngoài nước tăng năng suất, hiệu quả công việc mà giảm bớt sức lực và chi phí nhân công.