Tìm thấy 0 việc làm đang tuyển dụng
Restaurant Supervisor
A MÀ KITCHEN
30 việc làm
6 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương:
Thỏa thuận
Chức vụ:
Trưởng Ca/ Giám Sát
Ngày đăng tuyển:
11/10/2024
Hạn nộp hồ sơ:
05/12/2024
Hình thức:
Làm theo ca
Kinh nghiệm:
Không yêu cầu
Số lượng:
1
Giới tính:
Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Hải Châu - Đà Nẵng
Mô tả công việc
- Ensures that all employees deliver the brand promise and provide exceptional guest service at all times.
- Handles all guest and internal customer complaints and inquiries in a courteous and efficient manner, following through to make sure problems are resolved satisfactorily.
- Maintains positive guest and colleague interactions with good working relationships.
- Establishes a rapport with guests maintaining good customer relationships.
- Conducts monthly inventory checks on all operating equipment and supplies.
- Liaises with the Kitchen and Beverage Department on daily operations and quality control.
- Have a thorough knowledge and understanding of all food and beverage items in the menu and the ability to recommend Food and Beverage combinations and up sell alternatives.
- Ensures that the outlet is kept clean and organized, both at the front as well as the back of house.
Complete the daily responsibilities that are set for each individual shift
- Review order dockets ensuring accurate and timely prepare the food and beverage requirements accordingly
- Anticipate for any unexpected guest need and react promptly Communicate effectively to know the daily task assign
- Maintain back up supplies stock for the daily operations and to anticipated busy demands
- Understands and strictly adheres to Rules and Regulations established in the Employee Handbook and the hotel's policies concerning fire, hygiene, health and safety.
- Attends training sessions and meetings as and when required. Recommend and/or execute management policies to hire, transfer, suspend, layoff, recall, discharge, re-assign, or discipline employees.
Quyền lợi được hưởng
Candidates will be provided with job details during interview.
Yêu cầu công việc
- Minimum 2 years of F&B service experience in 5 star international hotels/resorts, and/or in freestanding restaurants
- Knowledge of food safety regulations and practices, such as HACCP
- Preferably a Diploma holder in Hospitality Business Management or any related course
Yêu cầu hồ sơ
- CV
- SYLL
- CCCD
Khu vực
A MÀ KITCHEN
Xem trang công ty
Quy mô:
25 - 100 nhân viên
Địa điểm:
62 Võ Văn Tần, Phường Võ Thị Sáu, Quận 3, Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam
Lấy cảm hứng từ Hongkong những năm 1980s, với hình ảnh vừa cổ điển, vừa hiện đại và văn hóa ẩm thực đa dạng khó cưỡng. A Mà Kitchen - tái hiện không gian đó qua những tấm bảng hiệu neon xanh đỏ, những con phố Hoa đậm chất địa phương. Đến với nhà hàng A Mà, bạn sẽ được thưởng thức các món ăn thức uống trứ danh Hongkong chuẩn vị như dimsum, đậu hủ tứ xuyên, trà sữa..., giữa lòng Saigon .
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2021
Mission
Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành,
Những nghề phổ biến tại A MÀ KITCHEN
Bạn làm việc tại A MÀ KITCHEN? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
A MÀ KITCHEN
Click để đánh giá