Mô tả công việc
JOB RESPONSIBILITIES
- Maximize the operating profit of the restaurant, especially drink cost, stock management, avoiding wastage, damaged goods and cancel drink
- Manage global famous Japanese noodle restaurant
- Responsible for service team and run the service operation at IPPUDO standard
- Train and motivate the Service team, create and implement the manual, and communicate closely with the restaurant manager
- Build up the good relationship with customers and relates departments
- Maximize the operating profit of the restaurant by optimizing the sales and customer satisfaction
Yêu cầu công việc
YOU ARE OUR "FIT"?
- To understand Japanese culture
- Able to communicate in English and better to speak Japanese
- Have basic customer service skills as restaurant
- Understanding ABC analyse, COGS management
- At least 3 years management experience at a restaurant
- Have skills and experience in training and coaching staff
- Able to work under high pressure.
- Have leadership skills and team management skills
Quyền lợi
- 13rd salary
- Wow & Birthday party monthly
- PVI Healthcare
- Tips & monthly sale bonus
- Company trip & team building
- Officially become Restaurant Manager after training.
Cập nhật gần nhất lúc: 2024-11-28 01:35:02
Công ty TNHH Golden Shark kinh doanh về chuỗi nhà hàng Hàn Quốc với thương hiệu JEONBOK.
JEONBOK là chuỗi nhà hàng ẩm thực Hàn Quốc, nổi tiếng với mô hình hải sản nướng Hàn Quốc độc đáo lần đầu tiên có mặt tại Việt Nam. Đặc biệt hơn hết, Jeonbok có món Bào ngư tươi sống được nướng tại bàn siêu hấp dẫn, cực kỳ thơm ngon và bổ dưỡng mà hiếm nơi nào có được.\
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2019
Mission
Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành,