Mô tả công việc
- Supervise all food preparation areas including banquets, room service, restaurants, bar/lounge and associate cafeteria to ensure a consistent, high quality food products.
- Cooking, deliver on the job training to the team.
- Support Chef De Partie/ Sous Chef/ Executive Sous Chef in Planning and implementation for short term and long term strategies to improve guests’ satisfaction of food quality to enhance food and beverage and promotion revenues.
Participates in training the Restaurant and Catering staff on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes. Operates and maintains all department equipment and reports malfunctions. Assists with an effective kitchen equipment repair and maintenance program.
- Other task duties as assigned by high level...
Quyền lợi được hưởng
- Professional working environment / Môi trường làm việc chuyên nghiệp.
- Opportunity to access variety of training programs conducted by the Hotel & Group / Cơ hội tiếp cận đa dạng các chương trình đào tạo do Khách sạn & Tập đoàn tiến hành.
- Free shuttle from Da Nang city / Xe đưa đón từ trung tâm TP Đà Nẵng
Allowance.
Off 1.5 days/ week.
Insurrance Suncare.
Yêu cầu công việc
- At least 1 year experience in similar position preferably in 4-5 * hotel.
- Graduated from vocational/ college/university in preferably in culinary, hospitality or related fied
Yêu cầu hồ sơ
Should you feel interested in the opportunity, please send your resume to email
GRAND GOLD HOTEL là khách sạn đẳng cấp 4 sao tọa lạc tại Lô 01 A2.2, đường Hoàng Sa, Q. Sơn Trà, TP. Đà Nẵng. Chỉ mất 10 phút đi bộ là đến bãi biển Mân Thái – Đà Nẵng; một trong những bãi biển đẹp nhất hành tinh theo tạp chí Forbes bình chọn. Khách sạn được thiết kế sang trọng, trang nhã nhưng không kém phần ấm áp; thật sự là một lựa chọn tuyệt vời cho quý khách gần xa khi đến tham quan và công tác tại thành phố Đà Nẵng xinh đẹp.