Mô tả công việc
• Stock up the assigned kitchen with raw materials and ingredients on a daily basis.
• Be familiar with the use of all electrical and mechanical equipment in the kitchen and observe safety precautions when handling them.
• Master all basic cooking methods like cutting of ingredients and preparing daily mis-en-place for the assigned station.
• Prepare food items as per standard recipe cards whilst maintaining portion control and minimizing wastage.
• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP).
• Clean and maintain all equipment within the food production area.
• Promptly report any hazards, unsafe working conditions or equipment which requires repair or maintenance to immediate supervisor.
Quyền lợi được hưởng
- Professional working environment / Môi trường làm việc chuyên nghiệp.
- Opportunity to access variety of training programs conducted by the Hotel & Group / Cơ hội tiếp cận đa dạng các chương trình đào tạo do Khách sạn & Tập đoàn tiến hành.
- Free shuttle from Da Nang city / Xe đưa đón từ trung tâm TP Đà Nẵng.
Allowance.
Off 1.5 days/ week.
Insurrance Suncare.
Yêu cầu công việc
• Minimum Primary school education.
• Minimum 6month- 1 year of relevant experience in a similar capacity.
• Oral proficiency in English language..
Yêu cầu hồ sơ
Should you feel interested in the opportunity, please send your resume to email
GRAND GOLD HOTEL là khách sạn đẳng cấp 4 sao tọa lạc tại Lô 01 A2.2, đường Hoàng Sa, Q. Sơn Trà, TP. Đà Nẵng. Chỉ mất 10 phút đi bộ là đến bãi biển Mân Thái – Đà Nẵng; một trong những bãi biển đẹp nhất hành tinh theo tạp chí Forbes bình chọn. Khách sạn được thiết kế sang trọng, trang nhã nhưng không kém phần ấm áp; thật sự là một lựa chọn tuyệt vời cho quý khách gần xa khi đến tham quan và công tác tại thành phố Đà Nẵng xinh đẹp.