Mô tả công việc
Key Responsibilities:
• Develop and execute innovative pastry and bakery menus aligned with the brand’s offerings.
• Oversee pastry, bakery, and food production for multiple cafes/restaurants, ensuring quality and consistency.
• Manage and mentor the pastry and bakery teams, fostering creativity and efficiency.
• Ensure food safety and hygiene standards are met across all kitchen operations.
• Collaborate with the central kitchen team to optimize food production processes.
• Control costs and minimize waste to ensure profitability while maintaining quality.
Quyền lợi được hưởng
Parking and meal allowance
Annual leave
Tips and service charge
Professional working environment
Yêu cầu công việc
Requirements:
• Extensive experience in pastry, bakery, and kitchen management.
• Strong creative skills in menu development and presentation.
• Leadership experience in a central kitchen environment, managing diverse teams.
• Excellent organizational skills and attention to detail.
Flexible working time
Yêu cầu hồ sơ
Submit CV:
19 Lê Thánh Tôn, Quận 1
Send your resume by Hoteljob.vn
If you have any questions or concerns, please contact 028 3822 6838 (HR Department)
Prime Steak Boutique là một Tập đoàn F&B với khái niệm ẩm thực hiện đại. Cơ sở đầu tiên của chúng tôi sẽ là nhà hàng bít tết khô đầu tiên tại Thành phố Hồ Chí Minh, Việt Nam. Với 900 m2 ngay trung tâm Quận 1, chúng tôi đang tìm kiếm những người đam mê tạo ra tiêu chuẩn ẩm thực mới khái niệm ở Việt Nam Nếu bạn là người yêu thích thử thách bổ ích trong việc xây dựng thương hiệu, chúng tôi muốn lắng nghe ý kiến của bạn.