Mô tả công việc
Supervise kitchen operations, ensuring all dishes meet Halal standards.
Create menus that cater to Muslim guests and dietary requirements.
Train and manage kitchen staff to ensure high standards of quality and compliance with Halal regulations.
Oversee ingredient management, ensuring all products meet Halal standards, and manage inventory.
Ensure food safety and hygiene in line with international and Islamic regulations.
Yêu cầu công việc
Halal certification with at least 3 years of experience as a Sous Chef or similar/ higher position.
Solid knowledge in Halal menu design.
Strong leadership skills, the ability to train staff, and a solid understanding of Halal standards.
Experience in 5-star hotels, resorts, or fine dining preferred.
Excellent organizational skills and ability to perform under pressure.
Prefer to have working experience in CIS/GCC countries.
Quyền lợi được hưởng
Competitive Service charge & Salary
Shared accommodation based on availability (applied for non Danang residents)
Accidental insurance (24/24) and Social insurance
02 days off per week
Provided uniform, Duty meal and Transportation
Opportunities for full time positions at InterContinental Danang or other IHG properties
CÔNG TY TNHH TƯ VẤN DU LỊCH & QUẢN LÝ KHÁCH SẠN VIET ORIENT, tên viết tắt là Viet Orient Hospitality (VOH) được thành lập bởi ông Nguyễn Văn Quảng. Hoạt động kinh doanh chính của VIET ORIENT HOSPITALITY là cung cấp dịch vụ tư vấn, set up, đào tạo và quản lý khách sạn, khu nghỉ dưỡng và hiện nay Công ty đã có các sản phẩm tại Hạ Long, Sapa và Đà Nẵng, trong tương lai Công ty sẽ mở rộng địa bàn trên toàn quốc. Xuất phát từ nhu cầu phát triển của ngành du lịch, đội ngũ chuyên gia của Công ty là tập hợp những nhân sự cấp cao làm việc trong ngành dịch vụ du lịch khách sạn lâu năm của các tập đoàn quốc tế như: Accor, Starwood, IHG, Hilton…. Các thành viên này tập hợp lại để xây dựng thành một công ty tư vấn, set up và quản lý khách sạn, nhằm khẳng định vị thế của người Việt trong lĩnh vực du lịch, khách sạn. Chính vì vậy, Công ty chú trọng vào việc đào tạo đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp ngay từ ban đầu. Các vị trí có thể lấy từ các khách sạn đang hoạt động, đã có nhiều kinh nghiệm để tư vấn, set up và vận hành.
Các dự án của VIET ORIENT HOSPITALITY đang và từng set up, quản lý và vận hành có tiêu chuẩn từ 3 đến 5 sao trên toàn quốc như: Pistachio Hotel Sapa, Halong New Day Hotel, One Opera Da Nang Hotel, Moonbay Halong Hotel, Lapaz Resort Halong, Nesta Hotels, Famiana Resort & Spa Phu Quoc, Starcity Halong Bay, Halong DC Hotel...