Việc làm Viet Orient Hospitality

Cập nhật 17/12/2024 12:21
Tìm thấy 12 việc làm đang tuyển dụng
Tư vấn du lịch & quản lý khách sạn Viet Orient Hospitality
Pastry Sous Chef
Viet Orient Hospitality
14 việc làm 1 lượt xem
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Outlet Manager
Ngày đăng tuyển: 17/12/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/01/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Duy Xuyên - Quảng Nam

Mô tả công việc

• Function as the Production Manager for the Pastry Kitchen

• Manage and prepare shift operations and ensure compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.

• Perform all duties of kitchen associates as required.

• Recognize superior quality products, presentations and flavor.

• Maintain food preparation handling and correct storage standards.

• Maintain purchasing, receiving and food storage standards.

• Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard

• Calculate accurate theoretical and weighted food costs.

• Follow proper handling and right temperature of all food products.

• Know and implement Hygiene and Safety Standards.

• Operate and maintain all department equipment and reports malfunctions.

• Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.

• Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs

• Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.

• Train associates in safety procedures and supervise their ability to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.

• Develop and implement Manager, Supervisor & Associate training plans on a quarterly basis in conjunction with Human Resources Department.

• Participate in training the Restaurant and Catering associates on menu items including ingredients, preparation methods, seasoning and unique tastes.

• Interact with guests/customers, community, Company representatives, vendors and local education systems as needed.

• Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.

• Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.

• Perform any other duties as assigned.

Quyền lợi được hưởng

  • Professional and multicultural working environment
  • Good and competitive HR benefits (Additional insurance, staff housing, daily shuttle bus Danang - Hoiana, duty meal, ...)
  • Big-scale project in central Vietnam
  • Career Development Opportunity

Yêu cầu công việc

  • Certification as required to comply with culinary Education preferred
  • 2+ years previous experience in same position at five star hotel
  • Computer and Microsoft office skill
  • Solid communication and training skill
  • Menu compilation skill
  • Extensive knowledge of food handling and sanitation standards
  • The ability to work with multicultural team
  • The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic
  • An appreciation for the people you work with
  • Excellent communication skills
  • An eye for detail and solving challenges
  • Strong leadership skills
  • Must be able to multi-task.

Yêu cầu hồ sơ

Directly apply to HotelJob.
Khu vực
Báo cáo

Tư vấn du lịch & quản lý khách sạn Viet Orient Hospitality
Viet Orient Hospitality Xem trang công ty
Quy mô:
25 - 100 nhân viên
Địa điểm:
ố 133, Phố Vệ Hồ, Phường Xuân La, Quận Tây Hồ

CÔNG TY TNHH TƯ VẤN DU LỊCH & QUẢN LÝ KHÁCH SẠN VIET ORIENT, tên viết tắt là Viet Orient Hospitality (VOH) được thành lập bởi ông Nguyễn Văn Quảng. Hoạt động kinh doanh chính của VIET ORIENT HOSPITALITY là cung cấp dịch vụ tư vấn, set up, đào tạo và quản lý khách sạn, khu nghỉ dưỡng và hiện nay Công ty đã có các sản phẩm tại Hạ Long, Sapa và Đà Nẵng, trong tương lai Công ty sẽ mở rộng địa bàn trên toàn quốc. Xuất phát từ nhu cầu phát triển của ngành du lịch, đội ngũ chuyên gia của Công ty là tập hợp những nhân sự cấp cao làm việc trong ngành dịch vụ du lịch khách sạn lâu năm của các tập đoàn quốc tế như: Accor, Starwood, IHG, Hilton…. Các thành viên này tập hợp lại để xây dựng thành một công ty tư vấn, set up và quản lý khách sạn, nhằm khẳng định vị thế của người Việt trong lĩnh vực du lịch, khách sạn. Chính vì vậy, Công ty chú trọng vào việc đào tạo đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp ngay từ ban đầu. Các vị trí có thể lấy từ các khách sạn đang hoạt động, đã có nhiều kinh nghiệm để tư vấn, set up và vận hành.

Các dự án của VIET ORIENT HOSPITALITY đang và từng set up, quản lý và vận hành có tiêu chuẩn từ 3 đến 5 sao trên toàn quốc như: Pistachio Hotel Sapa, Halong New Day Hotel, One Opera Da Nang Hotel, Moonbay Halong Hotel, Lapaz Resort Halong, Nesta Hotels, Famiana Resort & Spa Phu Quoc, Starcity Halong Bay, Halong DC Hotel...

Những nghề phổ biến tại Viet Orient Hospitality

Bạn làm việc tại Viet Orient Hospitality? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Viet Orient Hospitality

Viet Orient Hospitality

Click để đánh giá