Mô tả công việc
- Responsible for and ensure the control of food costs, labor costs, and all other expenses and expenditures of the department.
- Direct the review of existing processes and procedures for continuous improvement of operations.
- Promote the review and development of new recipes.
- Direct and oversee all culinary activities, including but not limited to preparing and producing all meals, food quality and presentation, adherence to food safety and hygiene standards, productivity and performance of team members, implementing policies and procedures, controlling costs, and ensuring overall profitability.
- Determine food quality, portion standards, and food presentation.
- Evaluate the profitability and costs of food production operations, keeping up to date with market changes and trends to ensure that all items are priced as competitively as possible.
- Promote compliance with personal hygiene, food, and beverage standards.
- Promote compliance with Standard Operating Procedures (SOPs) for food and beverage safety.
- Conduct performance evaluations of team members; train and coach team members as needed.
- Establish customer service standards for staff to support the organization’s customer experience objectives.
Quyền lợi được hưởng
Service charge (some units may have a service charge from the Pre-opening phase, to be covered by the Investor)
Lunch allowance
Phone allowance
Clothing allowance
Health insurance
Annual salary review
End-of-year bonus, averaging 2-3 months’ salary
Yêu cầu công việc
- Minimum 7 years of experience in the Executive Chef position
- Required qualifications/certifications (mandatory)
- Good communication skills in English
Yêu cầu hồ sơ
- Submit your application on Hoteljob.vn.
CÔNG TY TNHH TƯ VẤN DU LỊCH & QUẢN LÝ KHÁCH SẠN VIET ORIENT, tên viết tắt là Viet Orient Hospitality (VOH) được thành lập bởi ông Nguyễn Văn Quảng. Hoạt động kinh doanh chính của VIET ORIENT HOSPITALITY là cung cấp dịch vụ tư vấn, set up, đào tạo và quản lý khách sạn, khu nghỉ dưỡng và hiện nay Công ty đã có các sản phẩm tại Hạ Long, Sapa và Đà Nẵng, trong tương lai Công ty sẽ mở rộng địa bàn trên toàn quốc. Xuất phát từ nhu cầu phát triển của ngành du lịch, đội ngũ chuyên gia của Công ty là tập hợp những nhân sự cấp cao làm việc trong ngành dịch vụ du lịch khách sạn lâu năm của các tập đoàn quốc tế như: Accor, Starwood, IHG, Hilton…. Các thành viên này tập hợp lại để xây dựng thành một công ty tư vấn, set up và quản lý khách sạn, nhằm khẳng định vị thế của người Việt trong lĩnh vực du lịch, khách sạn. Chính vì vậy, Công ty chú trọng vào việc đào tạo đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp ngay từ ban đầu. Các vị trí có thể lấy từ các khách sạn đang hoạt động, đã có nhiều kinh nghiệm để tư vấn, set up và vận hành.
Các dự án của VIET ORIENT HOSPITALITY đang và từng set up, quản lý và vận hành có tiêu chuẩn từ 3 đến 5 sao trên toàn quốc như: Pistachio Hotel Sapa, Halong New Day Hotel, One Opera Da Nang Hotel, Moonbay Halong Hotel, Lapaz Resort Halong, Nesta Hotels, Famiana Resort & Spa Phu Quoc, Starcity Halong Bay, Halong DC Hotel...