Mô tả công việc
- Manage everyday activity, plan and assign work ensuring you always have the right staffing numbers
- Develop your team and improve their performance through coaching and feedback, and create performance and development goals for colleagues
- Train colleagues to make sure they deliver with compliance and to the standards we expect
- Recommend or initiate any HR elated actions where needed
- Make sure all food and beverage equipment is in operational condition and regularly cleaned
- Make sure all food and beverage facilities including banquet/convention spaces are clean and properly stocked to anticipated business volume. Notify engineering immediately of any maintenance and repair needs
- Establish and achieve quality and guest satisfaction goals. Help guests with their requests and complaints - making sure you maintain a high level of guest satisfaction
- Manage hotel food and beverage marketing programmes and participate in and maintain system-wide food and beverage marketing programmes and promotions
- Keep an eye on competitor activity / industry innovation. Review and approve menu design and concepts with Executive Chef
- Make sure food and drinks are secure and stored safely - always keep stock replenished to minimise waste
- Handle food and beverage inventory procedures. Determine minimum and maximum stocks for all food, beverage, material, and equipment
- Other ad-hoc duties - unexpected moments when we have to pull together to get a task done
- Help prepare the hotel’s annual budget and the setting of departmental goals
- Monitor budget and control expenses with a focus on food, beverage and labour costs
- Working with the catering office, identify additional sales opportunities to enhance revenue
- Drive promotions that deliver great dining experiences for guests at a good value
- Make sure credit and financial transactions are handled in a secure manner
- This is the top food and beverage job in the hotel. Supervising a large number of team members in one or two food and beverage outlets, kitchens, and may include banquet facilities that cater to 100 people or less. May oversee one or more subordinate managers or supervisors.
Quyền lợi được hưởng
At IHG, we provide you competitive benefits and comply to all current laws
We genuinely care about people and we show this through living out our promise of True Hospitality each and every day. It’s what connects every colleague in all IHG hotels.
Each IHG hotel brand delivers True Hospitality in their own way, and at the heart of it all are specific, core service skills.
True Attitude: being caring, wanting to make a positive difference, and building genuine connections with guests
True Confidence: having the knowledge and skills to perform your role, and giving guests the confidence that they can trust you, to help and support them during their stay
True Listening: focusing on what your guest is saying, picking up on body language that is often overlooked, and understanding what the guest wants and needs
True Responsiveness: is about providing guests with what they need, and doing so in a timely and caring manner
There’s so much more to the job than we can capture here. It’s simply about creating great experiences, doing the right thing and understanding people.
Yêu cầu công việc
- Some college and/or advanced training in food and beverage management
- 2 years of related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience
- Bachelor’s degree / higher education qualification in Hotel Management, culinary arts, or related field preferred
- Must speak local language
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card, as required by local law
Yêu cầu hồ sơ
Bánh Bảo Ngọc - thương hiệu đã rất quen thuộc, gần gũi với người dân Hà Thành không chỉ đơn giản là xuất hiện đầu tiên trên thị trường bánh ngọt từ những năm 1986 mà còn gắn bó với thực khách qua hương vị đặc trưng của thương hiệu này mang lại.
Bảo Ngọc luôn tâm niệm mang đến cho khách hàng những sản phẩm với lợi ích cao nhất dựa trên 3 tiêu chí: Sử dụng tốt nguyên liệu tự nhiên, tốt cho sức khỏe; Phát triển, cải tiến sản phẩm liên tục đáp ứng nhu cầu dinh dưỡng của người tiêu dùng và áp dụng công nghệ sản xuất hiện đại, quản lý chất lượng chặt chẽ đảm bảo mang đến những sản phẩm chất lượng.
Nhằm phát triển Bảo Ngọc trở thành tập đoàn đa quốc gia với nhiều công ty thành viên hoạt động trong lĩnh vực nuôi trồng, chế biến thực phẩm, đồ uống và thương mại xuất nhập khẩu.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2012
Mission
Sứ mệnh của chúng tôi: Sản xuất thực phẩm có hàm lượng dinh dưỡng cao, tươi, tiêu dùng nhanh; Nhập khẩu và phân phối thực phẩm từ các quốc gia phát triển và Xuất khẩu nông sản, thưc phẩm là đặc sản vùng miền của Việt Nam.