Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
Banquet/IRD Manager
Thông tin cơ bản
Mức lương:
Thỏa thuận
Chức vụ:
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển:
03/01/2025
Hạn nộp hồ sơ:
31/01/2025
Hình thức:
Làm theo ca
Kinh nghiệm:
Không yêu cầu
Số lượng:
1
Giới tính:
Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Thành Phố Hội An - Quảng Nam
Mô tả công việc
Managing Banquet Operations
- Projects supply needs for the department, (e.g., china, glass, silver, buffet presentations, props).
- Applies knowledge of all laws, as they relate to an event.
- Understands the impact of Banquet operations on the overall success of an event and manages activities to maximize customer satisfaction.
- Adheres to and reinforces all standards, policies, and procedures.
- Maintains established sanitation levels.
- Manages departmental inventories and maintains equipment.
- Uses banquet beverage records to control liquor costs and manage the banquet beverage perpetual inventory.
- Schedules banquet service staff to forecast and service standards, while maximizing profits.
- Assists team in developing lasting relationships with groups to retain business and increase growth.
Participating in and Leading Banquet Teams
- Sets goals and delegates tasks to improve departmental performance.
- Conducts monthly department meetings with the Banquet team.
- Applies and continually broadens knowledge of food and wine pairings and cutting edge cuisine with emphasis on current event trends.
- Acts as a liaison to the kitchen staff.
- Leads shifts and actively participates in the servicing of events.
Ensuring and Providing Exceptional Customer Service
- Sets a positive example for guest relations.
- Interacts with guests to obtain feedback on product quality and service levels.
- Responds to and handles guest problems and complaints.
- Empowers employees to provide excellent customer service.
- Ensures employees understand expectations and parameters.
- Strives to improve service performance.
- Emphasizes guest satisfaction during all departmental meetings and focuses on continuous improvement.
- Reviews comment cards and guest satisfaction results with employees.
Conducting Human Resources Activities
- Communicates and executes departmental and property emergency procedures and ensures staff are trained in safety procedures.
- Observes service behaviors of employees and provides feedback to individuals.
- Monitors progress and leads discussion with staff each period.
- Participates in the development and implementation of corrective action plans.
- Reviews quarterly Meeting Planner Survey results and participates in the development and implementation of corrective action to address service challenges; focuses on continuous improvement of guest satisfaction.
- Attends and participates in all pertinent meetings.
Quyền lợi được hưởng
BENEFITS
- Attractive remuneration packages
- Competitive salary | 13th salary month
- 05 working days | 02 days off per week
- Uniforms and nutritious meals in shifts are provided by the Hotel | Free parking for motorbikes and cars
- Discounted rates apply when using services at properties
- Participating in ultimate phenomenal activities for employees
- National and international training courses
- Periodic health check | Accident insurance 24/7
- Opportunity to grow career at the most luxurious 5-star hotel group in the world.
Yêu cầu công việc
- High school diploma or GED; 2 years experience in the event management, food and beverage, or related professional area.
Yêu cầu hồ sơ
Contact Number +84 235 3753 333 - Ext: 2257: Ms. Tuyền
Khu vực
Ibiero Sài Gòn
Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
35B Nguyễn Đình Chiểu, Phường ĐaKao, Quận 1
Công Ty Cổ Phần Ibiero Sài Gòn
Không chỉ là bia thủ công từ hoa bia và mạch nha đơn thuần mà được những nghệ nhân iBiero tài hoa và đầy đam mê khéo léo kết hợp các hương liệu thiên nhiên chỉ có ở Việt Nam, cộng với sự sáng tạo trong quá trình ủ bia, lên men để cho ra đời những ly bia mang hương vị đậm đà, quyến rũ đặc trưng của miền nhiệt đới, "hớp hồn" mọi du khách ngay từ ánh nhìn đầu tiên
Review Ibiero Sài Gòn
5.0
1 review
22/11/2024
★
★
★
★
★
Nhân viên
tại Hà Nội
Môi trường phù hợp với những bạn mong muốn tìm hiểu, sáng tạo và muốn phát triển nghề nghiệp ở mảng F&B
Những nghề phổ biến tại Ibiero Sài Gòn
Bạn làm việc tại Ibiero Sài Gòn? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
Ibiero Sài Gòn
Click để đánh giá