Mô tả công việc
Assist the Executive Chef in implementing and managing the Food Safety and Hygiene Management System (Hazard Analysis Critical Control Point - HACCP) and supporting a safe and efficient hotel operation and therefore contribute to maximizing guest satisfaction consistent with hotel standards.
- Monitoring of production lines in all F&B areas (from receiving to final product)
- Tracking & filing of all food & refrigerator temperatures
- Handling food and hygiene standards of various types of kitchens / restaurants preferred.
- Analyzing possible contamination points.
- Microbiological analysis.
- Conduct inspections and audits of beverage production process and premises, to ensure compliance with food safety & hygiene.
- Ensure that all food is handled, prepared, stored and transported in a satisfactory manner.
- Provide in-house training in food safety and hygiene.
- Ensure that training and performance standards are maintained in food hygiene and in the use of chemicals.
- Responsible for high standards maintenance of hygiene and food safety in all the beverage production & related areas.
- Complies to the company policies.
- Works within all pre-set budgetary limits.
- Takes on other tasks in addition of the ones stated, in a reasonable framework.
- Developments and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
- Is a “brand ambassador” at all times and ensures brand integrity and clarity are always maintained.
- Models the company's culture, vision, mission and core values at all times.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive compensation and benefits.
- 24 hours accident insurance.
- 05 day working week.
- Associate discount with more than 30 hotel brands of Marriott.
- Career development within Marriott, the largest hospitality company in the world.
Yêu cầu công việc
- Appropriate English communications.
- Fluency in oral and written English preferred, but not absolutely necessary.
- Food safety and hygiene management experience and HACCP Certified.
- Working experience in hotels in similar capacity.
- Minimum three years' experience in a similar capacity.
- Qualified training programs on hygiene and food safety controls.
- Computer knowledge required.
Yêu cầu hồ sơ
For application:
Choose your interested job and apply directly on our Hoteljob recruitment site
or
Send application form to Loss Prevention Office: 01 Ngo Duc Ke Str., District 1, Ho Chi Minh City.
Find more job opportunities of our Hotel at http://www.careers.marriott.com/renaissance-hotels-careers/ (keywords: Renaissance Saigon)!
Note: Only qualified candidates will be contacted.
Công Ty Cổ Phần Xây Lắp Hải Long:
Pháp nhân:
- Giấy đăng ký kinh doanh số: 055586
- Do sở kế hoạch đầu tư cấp.
- Ngày đăng ký: ngày 19 tháng 11 năm 1999
- Vốn đăng kí: 60.000.000.000 đồng
Các cơ sở trực thuộc:
1. Nhà máy kết cấu thép Hải Long tại Huyện An Lão - Hải Phòng
2. Nhà máy sản xuất giáo đĩa RingLock - Tấm lợp, xà gồ Kim loại
3. Trung Tâm Hành chính - Dịch vụ
4. Trung tâm tư vấn thiết kế xây dựng
Doanh thu:
- Năm 2016: 562.278.000.000 VNĐ
- Năm 2017: 507.398.951.566 VNĐ
- Năm 2018: 750.575.000.000 VNĐ
Các hoạt động chính:
- Tư vấn thiết kế các công trình dân dụng và công nghiệp.
- Sản xuất lắp dựng khung nhà thép tiền chế.
- Xây dựng các công trình dân dụng và công nghiệp.
- San lấp mặt bằng, xây dựng cơ sở hạ tầng.
Nhân lực:
- Cán bộ kĩ thuật, kĩ sư và các bộ phận khác: 97 người.
- Công nhân lành nghề và lao động phổ thông: 620 người.