Mô tả công việc
Responsibilities:
- Develop and execute culinary menu offerings that align with the restaurant's vision and concept.
- Manage and mentor kitchen staff, including recruitment, training, and scheduling.
- Oversee food preparation and cooking processes to ensure consistent quality and presentation.
- Monitor inventory levels, order supplies and manage stock to minimize waste and maximize efficiency.
- Ensure a safe and sanitary kitchen environment by adhering to food safety standards and regulations.
- Collaborate with management on budgeting, cost control, and pricing strategies.
- Stay updated on industry trends and continually innovate menu offerings.
- Handle kitchen-related emergencies and troubleshoot issues as they arise.
- Any other duties and responsibilities as assigned by Operation Manager.
Quyền lợi được hưởng
- Parking allowance, Meals at the restaurant, Tip & Service Charge
- Signing a labor contract, Paying social insurance, health insurance, unemployment insurance in full according to the law
- 12 days of leave per year
- Support for weddings, funerals, illnesses, etc.
- Other benefits according to the provisions of the Vietnamese Labor Law
- 20% discount when using services at Hylo's stores
Yêu cầu công việc
- Professional Culinary Training Certificate
- Proven experience of at least 3 years as a Head Chef, Executive Chef, or in a similar role within a high-volume, upscale hotpot restaurant environment
- In-depth knowledge of culinary techniques and trends, with a passion for creating and presenting exceptional dishes
- Candidate must have strong command of both Mandarin or English
- Priority to candidates who have worked in a Hotpot restaurant
- Carefully, honestly, high responsibility
- Must have basic PC-literacy
- Able to make reports, develop strategies,...
- Knowledge of inventory management would be an added advantage
- Understanding of food costing and budget management
- Excellent organizational, communication and leadership skills
- Flexibility to work evenings, weekends, and holidays as needed
- Personality: Cheerful, enthusiastic, responsible at work, has a long-term orientation to work with the restaurant
- 09:00 AM – 06:00 PM
- 02:00 PM – 11:00 PM
Yêu cầu hồ sơ
Ứng viên ứng tuyển theo các cách Nộp CV trực tiếp trên bài đăng tại hoteljob.vn hoặc qua số điện thoại: 0898 725 963 (Nhi)
Công ty cổ phần Dịch vụ Hàng không Nội Bài (NBAS) là đơn vị kinh doanh hệ thống phòng khách thương gia tại các Cảng hàng không Việt Nam có trụ sở chính tại Tòa nhà N02 - T1 - Khu Đoàn Ngoại Giao, phường Xuân Tảo, quận Bắc Từ Liêm, TP Hà Nội.
Năm 2018 Công ty NBAS vận hành và quản lý PKTG Sông Hồng tại nhà Ga T1, T2 Cảng hàng không Quốc tế Nội Bài.
Trải qua 4 năm hoạt động hệ thống PKTG Sông Hồng đã khẳng định được vị thế của mình trong ngành dịch vụ hàng không. Tháng 01 năm 2023 Công ty NBAS đã được lựa chọn là đối tác với Tổng công ty Cảng hàng không Việt Nam trong việc hợp tác kinh doanh dịch vụ PKTG tại 16 Cảng hàng không trải dài từ Bắc vào Nam. Mỗi phòng khách tại các Cảng hàng không trong chuỗi hệ thống dịch vụ của Sông Hồng có thiết kế đặc trưng riêng theo từng vùng miền để mang lại những trải nghiệm văn hoá riêng cho khách hàng.
Hiện tại đối tác của Công ty NBAS là các hãng hàng không quốc tế Các hãng hàng không quốc tế 4, 5 sao: Japan Airlines, Cathay Pacific, Singapore Airlines, China Southern Airlines, Asiana Airlines...; Hãng hàng không Việt Nam: Bamboo Airways, Vietjet Air; Liên minh sử dụng PKTG toàn cầu: Priority Pass, Lounge Key, Dragon Pass...và các doanh nghiệp lớn trong nước.