Mô tả công việc
1.1 Preserve excellent levels of internal and external customer service
1.2 Identify customers’ needs and respond proactively to all of their concerns
1.3 Implement production, productivity, quality, and customer-service standards
1.4 Handle customer complains
1.5 complete audits; identify trends; determine system improvements; implement changes
1.6 Maintain high standard of ambiance for customers by controlling lighting, background music, linen service, glassware, dinnerware, and utensil quality and placement as well as monitoring food presentation and service
1.7 Enhance department and organization reputation by accepting ownership for accomplishing new and different requests from the customers
2.1 Manage the F&B day-to-day operations within budgeted guidelines and to the highest standards
3.1 Assist the Restaurant Manager to liaise with Procurement and Accounting department on product purchases, delivery inspections as well as inventory management
3.2 Follow cash handling policy and procedures
3.3 Determine system improvements and implement changes
3.4 Maximize bar profitability by ensuring portion control and monitoring accuracy of charges
3.5 Assist the Restaurant Manager to maintain safe, secure, and healthy environment by establishing, following, and enforcing sanitation standards and procedures as well as food safety
4.1 Accomplish restaurant human resource objectives by recruiting, select, orient, train, assign, schedule rosters, coach, counsel, and discipline employees
4.2 Assist the Restaurant Manager to communicate job expectations
4.3 Plan, monitor, appraise, and review job contributions then make recommendation for promotions for the team members
4.4 Enhance job knowledge for himself / herself and team members by participating in educational opportunities, reading professional publications, maintaining personal networks, participating in professional organizations and necessary training courses
Quyền lợi được hưởng
Parking and meal allowance
Annual leave
Tips and service charge
Professional working environment
Yêu cầu công việc
- Candidate must possess at least a Bachelor's Degree
- Required language(s): English
- At least 3 year(s) of working experience in the related field is required for this position.
- Preferably Managers specializing in Food/Beverage/Restaurant Service or equivalent.
Yêu cầu hồ sơ
CV
Công Ty TNHH Hercules VN là Công ty 100% vốn nước ngoài, chuyên sản xuất nắp chai phục vụ trong ngành nước giải khát.
Chính sách bảo hiểm
- Chế độ bảo hiểm theo luật lao động Việt Nam
Các hoạt động ngoại khóa
- Tham gia các hoạt động ngoại khóa
Lịch sử thành lập
- Năm 1970 Hercules Malaysia được thành lập để cung cấp thùng dầu đã qua sử dụng đã được tân trang lại cho ngành dầu khí.
- 1976 Hercules đa dạng hóa sang sản xuất nắp kim loại.
- 1980 Dịch vụ phục hồi thùng dầu đã ngừng hoạt động và công ty tập trung 100% vào việc đóng cửa sản xuất.
- 2004 Hercules Việt Nam được thành lập và đang cung cấp sản phẩm đóng cửa cho các công ty đa quốc gia.
- 2007 Hercules đã đạt được chứng nhận ISO 9001 thành công.
- 2016 Hercules đã đạt được chứng nhận HACCP MS1480:2007 thành công.
- 2017 Hercules trở thành một trong những nhà sản xuất & nhà cung cấp đóng cửa ở cả thị trường địa phương và quốc tế.
Mission
Trở thành nhà sản xuất & nhà cung cấp thiết bị đóng cửa ở khu vực Châu Á Thái Bình Dương để phục vụ nhu cầu đa dạng của khách hàng về thực phẩm & nước giải khát, nhà máy bia, rượu, dầu & gas, mỹ phẩm & các ngành công nghiệp dược phẩm. Mang lại giá trị cho khách hàng bằng cách luôn đáp ứng nhu cầu của họ bằng các giải pháp đổi mới, cung cấp các sản phẩm đáp ứng tiêu chuẩn chất lượng và an toàn thực phẩm cũng như đề cao trách nhiệm của chúng tôi với các cổ đông, các bên liên quan và môi trường.