Mô tả công việc
- Responsibility for financial and functional duties such inventory management, building and sticking to a budget, and arranging purchase orders.
- Develop an operating budget for each of the department’s revenue outlets.
- Ensure that all standard operating procedures for revenue and cost control are in place.
- Collaborate together with the Executive Chef to create menus for all outlets and special event.
- Develop and implement policies and procedures for food and beverage departments.
- Ensure that effective orientation and training for new staff and professional development.
- Additional responsibilities assigned by the Board Of Manager/ Board Of Director.
Quyền lợi được hưởng
- Negotiable salary.
- Service charge.
- Annual leave.
- Meals - uniform.
- Other Hotel's policy.
Yêu cầu công việc
- Minimum two or three years’ management experience in the restaurant/hospitality industry.
- Strategic decision-making capabilities help directors analyze operations and identify needed changes to improve quality and minimize expenses.
- Strong interpersonal skills.
- In-depth understanding of the hospitality industry and its common practices.
Yêu cầu hồ sơ
Contact/Zalo: 0901772173 (Ms. Thư)
CÔNG TY TNHH SAITEX INTERNATIONAL Đồng Nai (Việt Nam)
Công ty có 100% vốn đầu tư nước ngoài, chuyên sản xuất quần áo Jean cao cấp xuất khẩu vào thị trường Mỹ & Châu Âu. Chúng tôi đang áp dụng tính tuần hoàn để giải quyết rác thải dệt may bằng cách mang lại sức sống mới cho những mảnh vụn may mặc và hàng tồn kho.
Được làm từ quần áo bỏ đi, STELAPOP biến rác thải thành sản phẩm có giá trị. Cho phép chúng ta bảo vệ cây cối và các bãi chôn lấp khí hậu để có một tương lai được tái sinh. Tất cả các nhà máy xử lý nước thải đều tạo ra một sản phẩm phụ độc hại gọi là bùn. Nhưng tại SAITEX, bùn được tách ra và vận chuyển đến một nhà máy gạch gần đó. Trộn với bê tông, vật liệu độc hại không còn có thể thải ra môi trường và gạch được sử dụng để xây dựng những ngôi nhà giá rẻ cho những người có nhu cầu.