THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa

Hà Nội
200 - 500 nhân viên
Đã xác minh

Việc làm THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa

Cập nhật 28/08/2024 10:40
Tìm thấy 7 việc làm đang tuyển dụng
THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa
[SOKO SAIGON] HEAD CHEF
THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa
44 việc làm
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 4
0 Lượt ứng tuyển Lượt xem 4
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 19/08/2024
Hạn nộp hồ sơ: 30/09/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận 1 - TP HCM

Mô tả công việc

Tasks in the pre-opening phase

Key 1: Build a strong kitchen team:

  • Assist the Operation Manager in establishing a kitchen organization chart
  • Recruitment, interview and training employees for the kitchen team
  • Create the kitchen processes to work effectively with the FOH team
  • Establish a training plan, able to train new employees, provide ongoing training for subordinate employees

Key 2: Propose OS&E and equipment for the kitchen:

  • Support looking for and connecting suppliers to the Purchase Department
  • Propose a list of OS&E of kitchen equipment
  • Responsible to control equipment, and material received from suppliers

Key 3: Menu development

  • Suggest menu following restaurant concept
  • Create a seasonal menu, a special menu for a private party

Task on the opening phase

Responsibilities

  • Check the daily list of required ingredients, monitor food inventory levels, and determine what needs to be restocked and when
  • Monitor food budgets and ensure supply orders do not exceed allocated budgets
  • Maintain kitchen order and hygiene by ensuring the cleanliness of tables, counters, and all work areas
  • Ensure general cleanliness and maintenance of all kitchen equipment and utensils
  • Operate kitchen equipments
  • Monitor equipment performance and order replacements as and when needed
  • Prepare ingredients and oversee food preparation
  • Ensure that all dishes are cooked well and presented in an aesthetically pleasing way
  • Supervise the kitchen staff to ensure that they are performing their duties efficiently
  • Provide training for new kitchen staff

Quyền lợi được hưởng

  • Full benefit according to the provision of Law and State
  • Competitive Salary
  • Service charge
  • Team building, Staff party Discount for staff members
  • Slip shift allowance
  • ×3 basic salary + 1 compensation leave when working on public holiday

Yêu cầu công việc

Ability to work well under pressure especially during peak hours and busy periods

Good interpersonal skills including the ability to communicate well with the chefs and service crew

Leadership skills and confidence in training the kitchen crew

Organized with a keen eye for detail

Passionate about providing exceptional standards of service

A minimum of three years’ experience as a sous chef or head chef.

Yêu cầu hồ sơ

Email your CV/Portfolio to: recruitment(at)sokogroupvn.com
Khu vực
Báo cáo
THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa
THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
02 CHƯƠNG DƯƠNG ĐỘ, Q. HOÀN KIẾM, HÀ NỘI

THE ONE là Trung tâm tổ chức sự kiện 5 sao mới nhất tại Hà Nội. Nằm ở ngay khu vực trung tâm thành phố và chỉ vài bước chân sẽ đến Hồ Hoàn Kiếm, Hà Nội

Địa chỉ: Số 2 Chương Dương Độ, Quận Hoàn Kiếm, thành phố Hà Nội

Tổng diện tích 10.000m2

Trung tâm có 9 phòng tiệc, sức chứa tối đa 5000 khách. Sân tổ chức sự kiện ngoài trời 4000m2

Các phòng tiệc được thiết kế hiện đại và sang trọng

Các phòng có kết nối internet tốc độ cao

Nhà hàng Mamamia chuyên phục vụ món ăn Ý

Những nghề phổ biến tại THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa

Bạn làm việc tại THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa

THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa

Click để đánh giá