Mô tả công việc
- Responsible for and ensure the control of food costs, labor costs, and all other expenses and expenditures of the department.
- Direct the review of existing processes and procedures for continuous improvement of operations.
- Promote the review and development of new recipes.
- Direct and oversee all culinary activities, including but not limited to preparing and producing all meals, food quality and presentation, adherence to food safety and hygiene standards, productivity and performance of team members, implementing policies and procedures, controlling costs, and ensuring overall profitability.
- Determine food quality, portion standards, and food presentation.
- Evaluate the profitability and costs of food production operations, keeping up to date with market changes and trends to ensure that all items are priced as competitively as possible.
- Promote compliance with personal hygiene, food, and beverage standards.
- Promote compliance with Standard Operating Procedures (SOPs) for food and beverage safety.
- Conduct performance evaluations of team members; train and coach team members as needed.
- Establish customer service standards for staff to support the organization’s customer experience objectives.
Quyền lợi được hưởng
Service charge (some units may have a service charge from the Pre-opening phase, to be covered by the Investor)
Lunch allowance
Phone allowance
Clothing allowance
Health insurance
Annual salary review
End-of-year bonus, averaging 2-3 months’ salary
Yêu cầu công việc
- Minimum 7 years of experience in the Executive Chef position
- Required qualifications/certifications (mandatory)
- Good communication skills in English
Yêu cầu hồ sơ
- Submit your application on Hoteljob.vn.
Việt Nam hiện đang trong thời kỳ tăng trưởng. Không chỉ dân số ngày càng tăng mà số lượng nhà hàng Nhật Bản vẫn tiếp tục tăng và nhu cầu mở nhà hàng mới dự kiến sẽ tiếp tục mở rộng.
Số lượng các gia đình trung lưu ngày càng tăng, cùng với sự gia tăng của thực phẩm Nhật Bản và các thương hiệu Nhật Bản, số lượng các nhà tư bản mong muốn phát triển giấy phép ở nước mình cũng ngày càng tăng lên.
Công ty chúng tôi là một công ty hướng đến mục tiêu "biến ước mơ thành hiện thực! Mang ẩm thực Nhật Bản ra thế giới" đồng thời đóng vai trò kết nối Nhật Bản và Việt Nam, đồng thời hỗ trợ sự phát triển của các nhà hàng trong nước và các doanh nghiệp dịch vụ tại cửa hàng khác
. Với khẩu hiệu của chúng tôi , chúng tôi là cầu nối để xuất khẩu văn hóa ẩm thực Nhật Bản trong nước đến nhiều khu vực khác nhau trên thế giới và cung cấp dịch vụ một cửa để mở rộng ra nước ngoài, bao gồm nghiên cứu thị trường, đảm bảo tài sản, thành lập công ty, xin giấy phép, tuyển dụng nhân lực và cho thuê. Tôi sẽ làm nó.