Mô tả công việc
Main responsibilities:
- Supervise kitchen operations, ensuring all dishes meet Halal standards.
- Create menus that cater to Muslim guests and dietary requirements.
- Train and manage kitchen staff to ensure high standards of quality and compliance with Halal regulations.
- Oversee ingredient management, ensuring all products meet Halal standards, and manage inventory.
- Ensure food safety and hygiene in line with international and Islamic regulations.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive Service charge & Salary
- Shared accommodation based on availability (applied for non Danang residents)
- Accidental insurance (24/24) and Social insurance
- 02 days off per week
- Provided uniform, Duty meal and Transportation
- Opportunities for full time positions at InterContinental Danang or other IHG properties
Yêu cầu công việc
Main requirements:
- Halal certification with at least 3 years of experience as a Sous Chef or similar/ higher position.
- Solid knowledge in Halal menu design.
- Strong leadership skills, the ability to train staff, and a solid understanding of Halal standards.
- Experience in 5-star hotels, resorts, or fine dining preferred.
- Excellent organizational skills and ability to perform under pressure.
- Prefer to have working experience in CIS/GCC countries.
Yêu cầu hồ sơ
Việt Nam hiện đang trong thời kỳ tăng trưởng. Không chỉ dân số ngày càng tăng mà số lượng nhà hàng Nhật Bản vẫn tiếp tục tăng và nhu cầu mở nhà hàng mới dự kiến sẽ tiếp tục mở rộng.
Số lượng các gia đình trung lưu ngày càng tăng, cùng với sự gia tăng của thực phẩm Nhật Bản và các thương hiệu Nhật Bản, số lượng các nhà tư bản mong muốn phát triển giấy phép ở nước mình cũng ngày càng tăng lên.
Công ty chúng tôi là một công ty hướng đến mục tiêu "biến ước mơ thành hiện thực! Mang ẩm thực Nhật Bản ra thế giới" đồng thời đóng vai trò kết nối Nhật Bản và Việt Nam, đồng thời hỗ trợ sự phát triển của các nhà hàng trong nước và các doanh nghiệp dịch vụ tại cửa hàng khác
. Với khẩu hiệu của chúng tôi , chúng tôi là cầu nối để xuất khẩu văn hóa ẩm thực Nhật Bản trong nước đến nhiều khu vực khác nhau trên thế giới và cung cấp dịch vụ một cửa để mở rộng ra nước ngoài, bao gồm nghiên cứu thị trường, đảm bảo tài sản, thành lập công ty, xin giấy phép, tuyển dụng nhân lực và cho thuê. Tôi sẽ làm nó.