Mô tả công việc
- Prepare food consistently to the level required by the Sous Chef and the Restaurant’ standard.
- Complete all storage, stock rotation and cleaning tasks for the section to the required standard within the given time.
- Maintain the correct level of stock as set down by the Chef and minimize wastage of any sort.
- Accurately and calmly give instructions to kitchen helpers during service and assist if necessary in the completion of the instructions.
- Maintain and work carefully with any personal or kitchen equipment and minimize breakages.
- Comply with statutory and legal requirements for fire, health and safety, hygiene, licensing and employment and to ensure team members similarly comply.
- Be responsible for rostering, shift management and problem solving when Sous Chef is not on duty.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary
- Incentives bonus
- Meal Allowance
- Parking allowance
Yêu cầu công việc
- Required language(s): English
- At least 2 year(s) of working experience in the related field is required for this position.
- Preferably Senior Staff/Team Leader/Supervisors specializing in Food/Beverage/Restaurant Service or equivalent.
- Full-Time position(s) available.
- Flexible working time
- Working address
1. 19 Lê Thánh Tôn, P. Bến Nghé, Quận 1 , TP. HCM
2. 24 Thảo Điền, P. Thảo Điền, Quận 2, TP.HCM
3. Crescent Mall, 101 Tôn Dật Tiên, Quận 7, TP.HCM
Yêu cầu hồ sơ
Send your resume by Hoteljob.vn
If you have any questions or concerns, please contact 028 3822 6838 (HR Department)
Việt Nam hiện đang trong thời kỳ tăng trưởng. Không chỉ dân số ngày càng tăng mà số lượng nhà hàng Nhật Bản vẫn tiếp tục tăng và nhu cầu mở nhà hàng mới dự kiến sẽ tiếp tục mở rộng.
Số lượng các gia đình trung lưu ngày càng tăng, cùng với sự gia tăng của thực phẩm Nhật Bản và các thương hiệu Nhật Bản, số lượng các nhà tư bản mong muốn phát triển giấy phép ở nước mình cũng ngày càng tăng lên.
Công ty chúng tôi là một công ty hướng đến mục tiêu "biến ước mơ thành hiện thực! Mang ẩm thực Nhật Bản ra thế giới" đồng thời đóng vai trò kết nối Nhật Bản và Việt Nam, đồng thời hỗ trợ sự phát triển của các nhà hàng trong nước và các doanh nghiệp dịch vụ tại cửa hàng khác
. Với khẩu hiệu của chúng tôi , chúng tôi là cầu nối để xuất khẩu văn hóa ẩm thực Nhật Bản trong nước đến nhiều khu vực khác nhau trên thế giới và cung cấp dịch vụ một cửa để mở rộng ra nước ngoài, bao gồm nghiên cứu thị trường, đảm bảo tài sản, thành lập công ty, xin giấy phép, tuyển dụng nhân lực và cho thuê. Tôi sẽ làm nó.