Mô tả công việc
1.Team Leadership: Lead by example and motivate staff to deliver outstanding service. Provide guidance, training, and support to ensure team member perform at their best.
2.Guest Experience: Maintain a welcoming atmostphere and ensure guest receive prompt, courteous, and personalized service. Address any guest concerns or complaints promptly and professionally - following SOKOGROUP's hospitality guidelines.
3.Operation Management: Assist in managing daily restaurant operations, including opening and closing procedures, inventory managment, and ensuring compliance with health and safety regulations.
4.Staff Scheduling: Assist in creating and managing staff schedules to ensure adequate coverage while controlling labor costs.
5.Quality Control: Monitor food and beverage quality, presentation, and portion control to uphold the restaurant's standards of excellence.
6.Financial Managment: Assist in controlling costs, managing budgets, and maximizing profitability through effective inventory managment, waste reduction, and upselling techniques.
7.Collaboration: Work closely with the Management Team (Company's General Director, Operation Manager, and other Restaurant Manager) to archieve business objectives, implement strategies for growth, and drive operational efficiency. Able to handle fast paced working environment.
8.Training and Development: Support ongoing training and development initiatives for staff to enhance skills, improve performance, and foster a positive work environment.
9.Promotions and Marketing: Assist in planning and executing promotional events, marketing campaigns, and initiatives to attract new customers and increase revenue.
10.Adherence to Policies: Ensure compliance with company policies, procedures, and standards at all time
Quyền lợi được hưởng
Competitive Salary
Service charge
Team building, Staff party
Discount for staffs members
Slip shift allowance
Yêu cầu công việc
*Banchelor's degree in Hospitality Management or related field preferred.
*Good English communication, Japanese is preferred
*Following company policy, rules, and SOPs.
*Good working manner.
*Honesty, Responsibility, Enthusiastic, Discipline.
*Ability to work overtime if required, working on a holiday, Tet.
*Ability to Co-op working with other departments, management, problem-solving, training and maintaining a high quality of service.
*Knowledge about Sake, Wine, and Japanese cuisine (omakase)
*At least 5-6 years experience in the Captain or Supervisor position
*Age Limit: within 24-35 year old
*Personality: Courteous, friendly, attentive and approachable.
*Language: English/Japanese/Korean/China is a advantages.
Yêu cầu hồ sơ
Công Ty TNHH Hercules VN là Công ty 100% vốn nước ngoài, chuyên sản xuất nắp chai phục vụ trong ngành nước giải khát.
Chính sách bảo hiểm
- Chế độ bảo hiểm theo luật lao động Việt Nam
Các hoạt động ngoại khóa
- Tham gia các hoạt động ngoại khóa
Lịch sử thành lập
- Năm 1970 Hercules Malaysia được thành lập để cung cấp thùng dầu đã qua sử dụng đã được tân trang lại cho ngành dầu khí.
- 1976 Hercules đa dạng hóa sang sản xuất nắp kim loại.
- 1980 Dịch vụ phục hồi thùng dầu đã ngừng hoạt động và công ty tập trung 100% vào việc đóng cửa sản xuất.
- 2004 Hercules Việt Nam được thành lập và đang cung cấp sản phẩm đóng cửa cho các công ty đa quốc gia.
- 2007 Hercules đã đạt được chứng nhận ISO 9001 thành công.
- 2016 Hercules đã đạt được chứng nhận HACCP MS1480:2007 thành công.
- 2017 Hercules trở thành một trong những nhà sản xuất & nhà cung cấp đóng cửa ở cả thị trường địa phương và quốc tế.
Mission
Trở thành nhà sản xuất & nhà cung cấp thiết bị đóng cửa ở khu vực Châu Á Thái Bình Dương để phục vụ nhu cầu đa dạng của khách hàng về thực phẩm & nước giải khát, nhà máy bia, rượu, dầu & gas, mỹ phẩm & các ngành công nghiệp dược phẩm. Mang lại giá trị cho khách hàng bằng cách luôn đáp ứng nhu cầu của họ bằng các giải pháp đổi mới, cung cấp các sản phẩm đáp ứng tiêu chuẩn chất lượng và an toàn thực phẩm cũng như đề cao trách nhiệm của chúng tôi với các cổ đông, các bên liên quan và môi trường.