Mô tả công việc
- Familiar with and enforces food safety and health guidelines.
- Checks all stations to ensure proper setup, cleaning, stocked to forecasted business, and take down
- Assists in quarterly inventories and ensures inventory is used “first in, first out” to avoid spoilage.
- Inspects ingredients upon delivery and before use to ensure quality.
- Organizes frequent cleaning and sanitation of work areas, cooler, and pantry storage.
- Inspect orders to ensure the temperature, quality, presentation, and portion size meets restaurant standards.
- Maintains current and seasonal recipes for menu items.
- Responds quickly and accurately to requests for special accommodations (allergies, non-menu dishes) for guests, groups, and events.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive package
- Hotel domitory
Yêu cầu công việc
- For Vietnamese only
- Minimum of 3 years in similar position
- Culinary degree or equivalent preferred
- Creative mindset
- HACCP Knowledge
Yêu cầu hồ sơ
Tọa lạc trên Trần Hưng Đạo, một trong những con đường lịch sử và quyến rũ ở Hà Nội, KHÓI là hiện thân của trải nghiệm bếp nướng đốt củi thông qua căn bếp mở rộng rãi ở tầng một đồng thời đảm bảo bầu không khí phấn khởi của khu vực ăn uống trên tầng hai.
KHÓI mang đến trải nghiệm toàn diện, đánh thức mọi giác quan, từ góc nhìn căn bếp mở ấm áp khi những đầu bếp khéo léo đang làm việc cho đến mùi hương gỗ thấm vào xiên và thịt khô đọng lại rất lâu.