Mô tả công việc
- Develops and implements strategies for food and beverage and kitchen operations that support the achievement of the hotel’s goals.
- Develops and implements strategies for the hotel’s kitchen and food and beverage operations that support the achievement of the hotel’s goals.
- Works closely with Food and Beverage Manager to maximize revenue while meeting or exceeding guest expectations.
- Keeps current with local competition, adjust menu periodically to create point of difference in the marketplace.
- Research customer preferences and develops a menu which incorporates local foods and flavours in a upscale dining experience.
- Seeks out and sources fresh food; monitors all produce and meat for freshness.
- Tailors menu based on product availability; creates distinctive daily specials that incorporate seasonal or special-order ingredients.
- Maintains product consistency by conducting inspections of seasonings, portion and appearance of food. Co-ordinates service with restaurant and banquet operations.
- Oversees the inventory, purchasing and disbursement of all supplies.
- Ensures proper HACCP practices are followed.
- Minimize spoilage, wastage and over production and food cost controlling.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive package
- Hotel domitary
Yêu cầu công việc
- For Vietnamese only
- Minimum of 3 years in similar in an internationally branded 5-star hotel
- Professional culinary certification or equivalent level experience required
- Experience in the culinary industry with minimum of 2-3 years as Executive Chef
- Creative mindset
- Strong Leadership
- Food Safety and Sanitation Knowledge
Yêu cầu hồ sơ
Tọa lạc trên Trần Hưng Đạo, một trong những con đường lịch sử và quyến rũ ở Hà Nội, KHÓI là hiện thân của trải nghiệm bếp nướng đốt củi thông qua căn bếp mở rộng rãi ở tầng một đồng thời đảm bảo bầu không khí phấn khởi của khu vực ăn uống trên tầng hai.
KHÓI mang đến trải nghiệm toàn diện, đánh thức mọi giác quan, từ góc nhìn căn bếp mở ấm áp khi những đầu bếp khéo léo đang làm việc cho đến mùi hương gỗ thấm vào xiên và thịt khô đọng lại rất lâu.