![KHU DU LỊCH RỪNG THÔNG NÚI VOI KHU DU LỊCH RỪNG THÔNG NÚI VOI](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/69/644247c3f25b46-24559491-1703343183.jpg)
Mô tả công việc
- Produce and control production of his section
- Ensuring a High level OF HACCP and Food safety in his section
- Control Food supply, wastage on his section
- Prepare and communicate to Ex. Sous Chef or Sous chef market list needed for his section
- To Coordinate in details and professianalism his section with any other party
- To attend the Kitchen briefing and Monthly Kitchen meeting
- To be a Example for Personnal Hygiene / behaviour / Attendance
- To control Set up for any buffets / restaurant mise en place
- To constantly check the quality of food prepared with regard to taste and temperature
- To monitor and fully implement the portion control established with the recipe cards and the butcher test.
- To minimise waste and spoilage
- To check stores and refrigerators and be responsible for the proper storing and recycling of leftovers
- Ensuring FIFO procedures
- To ensure that all staff on His section appointed have good personal hygiene
- To work closely with the Chief Steward and monitors that exhaust hoods, stoves, ovens, salamanders,deep freezers, steamers, filters, boiling pans, bain marie, hot and cold cabinets etc. are spotless and cleaned on a daily basis
- To check all machinery, ensure proper maintenance and usage of the equipment, and follow up with
- Engineering on work order forms. Mis-use of equipment should be reported and disciplinary action should be taken.
- Liase and work closely with the Chief Steward for pre-planning and execution of delivery and cleanliness of equipment, Set-up Buffet, Supplying of kitchen utensils and equipment
Quyền lợi được hưởng
- 5 Working days or 48 hrs per week / Làm việc 05 ngày hoặc 48 giờ một tuần.
- 100% salary of probation contract plus service charge / 100% lương thử viêc và phí dịch vụ hàng tháng
- Meal on duty in Hotel Staff canteen / Ăn bữa theo ca.
- Accomodation in Staff Hotel / Chỗ ở tại khách sạn nhân viên
- Transportation by Hotel / Đưa đón bởi khách sạn
- Uniform / Được cung cấp đồng phục.
- Accor's Bienvenue program / Chương trình phúc lơị nhân viên Accor
Yêu cầu công việc
• Knowledgeable of all Cooking Techniques
• Knowledgeable of all portionning
• Know how to read a recipe and execute them
• Know-how to conduct training on the fiel and correct his staff
• Know-how to maintain a high Hygiene level on his section
Yêu cầu hồ sơ
.
![KHU DU LỊCH RỪNG THÔNG NÚI VOI KHU DU LỊCH RỪNG THÔNG NÚI VOI](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/69/644247c3f25b46-24559491-1703343183.jpg)
Khu du lịch Rừng Thông Núi Voi - L.TC DALAT LAND do Công ty CP Du lịch L.T.C đầu tư xây dựng từ năm 2022. Địa chỉ KDL Rừng Thông Núi Voi - L.TC DALAT LAND nằm ngay dưới chân núi voi thuộc địa phận thôn K’Long xã Hiệp An, huyện Đức Trọng. Khu du lịch chỉ cách trung tâm thành phố Đà Lạt tầm 15km về phía nam nên du khách di chuyển đến đây rất nhanh chóng.
Khu du lịch Rừng Thông Núi Voi - L.TC DALAT LAND không chỉ thu hút bởi những công trình độc đáo mà còn sở hữu khí hậu cao nguyên tuyệt vời cùng khu rừng nguyên sinh và núi Voi hùng vĩ. Với số tiền đầu tư lên đến hàng trăm tỉ, đây trở thành một địa điểm thú vị, lãng mạn.
Những nghề phổ biến tại Du lịch Rừng Thông Núi Voi - L.TC Dalat Land
Bạn làm việc tại Du lịch Rừng Thông Núi Voi - L.TC Dalat Land? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
![Logo Du lịch Rừng Thông Núi Voi - L.TC Dalat Land](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/69/644247c3f25b46-24559491-1703343183.jpg)