Mô tả công việc
Job brief
Demi Chef : prepare food in accordance with the standard recipes and specifications in the designated area of work as determined by the Head Chef.
A Demi Chef: reports to the Head Chef, Sous Chef & Junior Sous Chef and is responsible for Commis chefs.
Responsibilities
- Manage all activities in the kitchen, including food preparation and production, and management and training of kitchen staff
- Quản lý tất cả các hoạt động trong nhà bếp, bao gồm chuẩn bị và sản xuất thực phẩm, quản lý và đào tạo nhân viên nhà bếp
- Ensure efficient, cost-effective operation and profitability of food production.
- Đảm bảo hoạt động hiệu quả, tiết kiệm chi phí và lợi nhuận của sản xuất thực phẩm.
- Supervise and inspect all preparation and cooking equipment on a regular basis to ensure that they are kept clean, sanitary, and in perfect operating order.
- Giám sát và kiểm tra tất cả các thiết bị chuẩn bị và nấu ăn một cách thường xuyên để đảm bảo rằng chúng luôn sạch sẽ, hợp vệ sinh và hoạt động hoàn hảo
- Ensure that food products, presentation, and plating are of the highest quality, and are prepared to serve in a timely manner.
- Đảm bảo rằng các sản phẩm thực phẩm, cách trình bày và bày biện có chất lượng cao nhất và được chuẩn bị để phục vụ kịp thời.
- Assume the role as Executive Chef in his absence
- Đảm nhận vai trò Bếp Trưởng Điều Hành khi vắng mặt
- Assure adherence to all standards of food quality, preparation, recipes, and presentation in conjunction with the specifications.
- Đảm bảo tuân thủ tất cả các tiêu chuẩn về chất lượng thực phẩm, cách chuẩn bị, công thức nấu ăn và cách trình bày cùng với các thông số kỹ thuật.
- Monitor holding and storage operations, stocking and food rotation, and guarantee food service sanitation standards are met.
- Giám sát các hoạt động giữ và bảo quản, dự trữ và luân chuyển thực phẩm, đồng thời đảm bảo các tiêu chuẩn vệ sinh của dịch vụ thực phẩm được đáp ứng.
- Assure kitchen personnel is trained in best cleanliness and sanitation practices.
- Đảm bảo nhân viên nhà bếp được đào tạo về thực hành sạch sẽ và vệ sinh tốt nhất.
Quyền lợi được hưởng
Benefits
- BENEFITS FULL-TIME EMPLOYEE
- Working time 8 hours/day, 1 day off/week
• Uniform and Duty meals provided by the Company
• Insurance followed based on Labor Law
• Associated discount for F&B consumption
• Working in dynamic environment with a fusion of Restaurant, Bar, Café in an international standards
Yêu cầu công việc
High School/ College/ University degree of equivalent
• Adequate English communication
• Previous training and experiences in hospitality in related section
• Ability to work well in a team.
• Excellent listening and communication skills.
• Knowledge of best practices for safety and sanitation.
• Passion for delivering great food and service.
• Multitasking and organizational ability.
• Available to work shifts during weekends and holidays.
Yêu cầu hồ sơ
THE ONE là Trung tâm tổ chức sự kiện 5 sao mới nhất tại Hà Nội. Nằm ở ngay khu vực trung tâm thành phố và chỉ vài bước chân sẽ đến Hồ Hoàn Kiếm, Hà Nội
Địa chỉ: Số 2 Chương Dương Độ, Quận Hoàn Kiếm, thành phố Hà Nội
Tổng diện tích 10.000m2
Trung tâm có 9 phòng tiệc, sức chứa tối đa 5000 khách. Sân tổ chức sự kiện ngoài trời 4000m2
Các phòng tiệc được thiết kế hiện đại và sang trọng
Các phòng có kết nối internet tốc độ cao
Nhà hàng Mamamia chuyên phục vụ món ăn Ý