THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa

Hà Nội
200 - 500 nhân viên
Đã xác minh

Việc làm THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa

Cập nhật 18/09/2024 20:32
Tìm thấy 1 việc làm đang tuyển dụng
THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa
Sous Chef (Chinese/Japanese/Western/Banqueting)
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: N/A
Ngày đăng tuyển: 28/08/2024
Hạn nộp hồ sơ: 26/10/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 4
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Ba Đình - Hà Nội

Mô tả công việc

POSITION SUMMARY:

Assist in the management of Kitchen Operations in a single food & beverage outlet or a shift, or section of food and beverage operations, including menu planning and costing, organizing special events, developing new dishes, maintaining food quality standards and comprehensive product knowledge. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

RESPONSIBILITIES:

- Participate in the planning and costing of menus.

- Develop and write standard recipes.

- Develop new dishes and products.

- Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained.

- Assist with organizing special events and special food promotions.

- Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly.

- Maintain a hygienic kitchen.

- Clean the kitchen and equipment.

- Maintain personal hygiene.

- Supervise and Training of assigned employees.

- Work with Executive Chef in manpower planning and management needs.

- Work with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget.

- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.

Quyền lợi được hưởng

- Competitive Benefit

- Salary: Negotiate

Yêu cầu công việc

ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:

- Good communication skills.

- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

- Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.

EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:

- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.

- 3-year experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.

Yêu cầu hồ sơ

Ứng tuyển trực tuyến trên Hoteljob.vn
Khu vực
Báo cáo

THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa
THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa Xem trang công ty
Quy mô:
200 - 500 nhân viên
Địa điểm:
02 CHƯƠNG DƯƠNG ĐỘ, Q. HOÀN KIẾM, HÀ NỘI

THE ONE là Trung tâm tổ chức sự kiện 5 sao mới nhất tại Hà Nội. Nằm ở ngay khu vực trung tâm thành phố và chỉ vài bước chân sẽ đến Hồ Hoàn Kiếm, Hà Nội

Địa chỉ: Số 2 Chương Dương Độ, Quận Hoàn Kiếm, thành phố Hà Nội

Tổng diện tích 10.000m2

Trung tâm có 9 phòng tiệc, sức chứa tối đa 5000 khách. Sân tổ chức sự kiện ngoài trời 4000m2

Các phòng tiệc được thiết kế hiện đại và sang trọng

Các phòng có kết nối internet tốc độ cao

Nhà hàng Mamamia chuyên phục vụ món ăn Ý

Những nghề phổ biến tại THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa

Bạn làm việc tại THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa

THE ONE_Công ty TNHH tổ chức sự kiện Vạn Hoa

Click để đánh giá