- Assist in building and enhancing consumer understanding of products.
- Develop and improve new recipes.
- Support activities related to product introduction and development such as events, PR, promotions, food photography, and cooking classes.
- Participate in interviews and research on customer taste and nutrition preferences.
- Provide culinary expertise for product analysis, market research, and evaluation.
- Stay updated on kitchen equipment, recipes, and culinary trends.
- Train the sales team on basic kitchen knowledge and food trends.
- Collaborate with the sales team to address customer inquiries.
- Introduce, analyze, and guide the sales team on various menu formats.
- Develop and update product application guides.
- Assist the Executive Chef in conducting cooking demonstrations showcasing product applications and creativity.
- Help establish culinary standards for new product development or improvement projects.
- Research and identify culinary trends to develop product applications.
- Prepare weekly reports and plans to support customer development and product marketing.
- Graduated from formal institutions in tourism, hospitality, culinary schools
- Minimum 2-3 years of experience in restaurants or hotels in positions such as chef, sous chef, or supervisor.
- Good cooking and tasting skills.
- Ability to present and explain ideas clearly. Basic knowledge of product development.
- Fluent and clear communication skills.
- Proficiency in English (speaking and writing).
- Proficient in office applications (Word, Excel, PowerPoint).
- Preferably experienced in 4-5 star hotels.
CÔNG TY TNHH TƯ VẤN DU LỊCH & QUẢN LÝ KHÁCH SẠN VIET ORIENT, tên viết tắt là Viet Orient Hospitality (VOH) được thành lập bởi ông Nguyễn Văn Quảng. Hoạt động kinh doanh chính của VIET ORIENT HOSPITALITY là cung cấp dịch vụ tư vấn, set up, đào tạo và quản lý khách sạn, khu nghỉ dưỡng và hiện nay Công ty đã có các sản phẩm tại Hạ Long, Sapa và Đà Nẵng, trong tương lai Công ty sẽ mở rộng địa bàn trên toàn quốc. Xuất phát từ nhu cầu phát triển của ngành du lịch, đội ngũ chuyên gia của Công ty là tập hợp những nhân sự cấp cao làm việc trong ngành dịch vụ du lịch khách sạn lâu năm của các tập đoàn quốc tế như: Accor, Starwood, IHG, Hilton…. Các thành viên này tập hợp lại để xây dựng thành một công ty tư vấn, set up và quản lý khách sạn, nhằm khẳng định vị thế của người Việt trong lĩnh vực du lịch, khách sạn. Chính vì vậy, Công ty chú trọng vào việc đào tạo đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp ngay từ ban đầu. Các vị trí có thể lấy từ các khách sạn đang hoạt động, đã có nhiều kinh nghiệm để tư vấn, set up và vận hành.
Các dự án của VIET ORIENT HOSPITALITY đang và từng set up, quản lý và vận hành có tiêu chuẩn từ 3 đến 5 sao trên toàn quốc như: Pistachio Hotel Sapa, Halong New Day Hotel, One Opera Da Nang Hotel, Moonbay Halong Hotel, Lapaz Resort Halong, Nesta Hotels, Famiana Resort & Spa Phu Quoc, Starcity Halong Bay, Halong DC Hotel...