![AROMA CENTER WEDDING & CONVENTION AROMA CENTER WEDDING & CONVENTION](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/27/tai-xuong-12-1696263387.jpg)
Mô tả công việc
· Assist in the management of Kitchen Operations in a single food & beverage outlet or a shift, or section of food and beverage operations, including menu planning and costing, organizing special events, developing new dishes, maintaining food quality standards and comprehensive product knowledge.
· Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities of the role)
· Participate in the planning and costing of menus
· Develop and write standard recipes
· Develop new dishes and products
· Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained
· Assist with organizing special events and special food promotions
· Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly
· Maintain a hygienic kitchen
· Clean the kitchen and equipment
· Maintain personal hygiene
· Supervise and Training of assigned employees
· Works with Executive Chef in manpower planning and management needs
· Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget
Quyền lợi được hưởng
- Provision of uniforms and meal allowances
- Professional working environment
- Entitlement to insurance as per labor law
- In addition to the basic salary, entitlement to monthly service charges even during probationary period
- 10 public holidays and 12 annual leave days per year
- Tet and holiday bonuses
- Attending employee events such as Employee Recognition Day, Mid-Autumn Festival, International Children's Day,...
Yêu cầu công việc
Required Skills –
· Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
· Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
· Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
Qualifications –
· Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience –
· 3 years experience as a chef including at least 1 year in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.
Yêu cầu hồ sơ
![AROMA CENTER WEDDING & CONVENTION AROMA CENTER WEDDING & CONVENTION](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/27/tai-xuong-12-1696263387.jpg)
Tọa lạc tại 119 Hoàng Hoa Thám, trung tâm của thành phố biển Vũng Tàu, Trung Tâm Hội Nghị & Tiệc Cưới Aroma (AROMA CENTER) được thiết kế theo lối kiến trúc Châu Âu độc đáo với tổng diện tích sảnh gần 7.000 m2.
Aroma Center tự hào là nơi kết nối hoàn hảo cho mọi người thông qua việc tổ chức hơn 300 chương trình mỗi năm, bao gồm các cuộc hội thảo, hội nghị, biểu diễn nghệ thuật, tiệc cưới, sinh nhật và các sự kiện lớn nhỏ khác.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2010
Mission
Chúng tôi luôn tâm niệm và giữ vững niềm tin “Thành công của Quý khách hàng là thành công của chúng tôi"
Những nghề phổ biến tại AROMA CENTER WEDDING & CONVENTION
Bạn làm việc tại AROMA CENTER WEDDING & CONVENTION? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn
![Logo AROMA CENTER WEDDING & CONVENTION](https://1900.com.vn/storage/uploads/companies/logo/27/tai-xuong-12-1696263387.jpg)