Company Description
Hanoi Daewoo Hotel is a five-star hotel located in Hanoi, renowned for its gallery of Vietnamese fine arts. The hotel offers a refined Asian setting that combines warmth and luxury, providing guests with a unique lifestyle experience. Since its opening in 1996, the hotel has hosted Kings and Queens, Heads of State, Corporate Conglomerates, and Entertainment Celebrities, delivering unparalleled service excellence.
Role Description
As the Chinese Chef, you will supervise the specialty restaurant kitchen area and food preparation staff. Coordinate menus, purchasing, staffing and food prep for the hotel's specialty restaurant. Responsible for the efficient operation of Chinese Kitchen to include the strong support for Banquets and other culinary outlets. Work with the Food and Beverage management team and associates to continually improve guest and associate satisfaction while maintaining the operating budget. Responsible for producing and presenting food in line with Restaurant positioning. Maintain guest relations and entertains Media whenever is required to promote the restaurant itself.
Qualifications
1. At least five years’ experience in a Chinese Cuisine production management role in high volume five-star hotels.
2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree preferred
3. Certifications as required to comply with local and state laws.
4. Excellent culinary skills; possesses the ability to perform all functions in the culinary operations, especially strong in Western cuisines.
5. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.
6. Experience in high volume operation and menu composition.
7. Excellent management and leadership skills
8. Good training and coaching skills
9. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment
CÔNG TY CỔ PHẦN THỦY SẢN VIỆT ÚC là Tập đoàn dẫn đầu ngành thủy sản tại Việt Nam với “Chuỗi giá trị khép kín ngành Tôm”, từ tôm Bố Mẹ đến tôm Giống, Thức ăn thủy sản, tôm Thương phẩm, các Sản phẩm từ Nhà máy chế biến xuất khẩu thủy sản lên Bàn ăn người tiêu dùng.
Đặc biệt, trong mảng tôm Giống, Tập đoàn là nhà sản xuất giống lớn nhất cả nước, đáp ứng hơn 30% thị phần, với tổng công suất trên 50 tỷ con giống/năm.
Cam kết theo đuổi sứ mạng “Nâng tầm tôm Việt”, Việt Úc liên tục đầu tư nghiên cứu & ứng dụng các Công nghệ cao Bền vững để sản xuất ra được Con Tôm Hoàn Hảo, góp phần mang lại giá trị gia tăng thiết thực cho ngành tôm Việt Nam như:
- Truy xuất nguồn gốc hoàn toàn (từ tôm bố mẹ đến sản phẩm đóng gói)
- Tuyệt đối không Kháng sinh. Đảm bảo vệ sinh an toàn thực phẩm
- Bền vững cho Môi trường, Con người, Mô hình kinh doanh & toàn Ngành.
Hiện Việt – Úc có quy mô hơn 17 công ty trải dài khắp cả nước và đang ngày càng mở rộng.
Đội ngũ Nhân sự chuyên nghiệp & chất lượng cao trên 2,000 người. Song song đó, Tập đoàn phối hợp chặt chẽ, là Đối tác chiến lược của các trường Đại học, Viện nghiên cứu uy tín trong nước & trên thế giới.