Mô tả công việc
Assist the Executive Chef in implementing and managing the Food Safety and Hygiene Management System (Hazard Analysis Critical Control Point - HACCP) and supporting a safe and efficient hotel operation and therefore contribute to maximizing guest satisfaction consistent with hotel standards.
- Monitoring of production lines in all F&B areas (from receiving to final product)
- Tracking & filing of all food & refrigerator temperatures
- Handling food and hygiene standards of various types of kitchens / restaurants preferred.
- Analyzing possible contamination points.
- Microbiological analysis.
- Conduct inspections and audits of beverage production process and premises, to ensure compliance with food safety & hygiene.
- Ensure that all food is handled, prepared, stored and transported in a satisfactory manner.
- Provide in-house training in food safety and hygiene.
- Ensure that training and performance standards are maintained in food hygiene and in the use of chemicals.
- Responsible for high standards maintenance of hygiene and food safety in all the beverage production & related areas.
- Complies to the company policies.
- Works within all pre-set budgetary limits.
- Takes on other tasks in addition of the ones stated, in a reasonable framework.
- Developments and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
- Is a “brand ambassador” at all times and ensures brand integrity and clarity are always maintained.
- Models the company's culture, vision, mission and core values at all times.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive compensation and benefits.
- 24 hours accident insurance.
- 05 day working week.
- Associate discount with more than 30 hotel brands of Marriott.
- Career development within Marriott, the largest hospitality company in the world.
Yêu cầu công việc
- Appropriate English communications.
- Fluency in oral and written English preferred, but not absolutely necessary.
- Food safety and hygiene management experience and HACCP Certified.
- Working experience in hotels in similar capacity.
- Minimum three years' experience in a similar capacity.
- Qualified training programs on hygiene and food safety controls.
- Computer knowledge required.
Yêu cầu hồ sơ
For application:
Choose your interested job and apply directly on our Hoteljob recruitment site
or
Send application form to Loss Prevention Office: 01 Ngo Duc Ke Str., District 1, Ho Chi Minh City.
Find more job opportunities of our Hotel at http://www.careers.marriott.com/renaissance-hotels-careers/ (keywords: Renaissance Saigon)!
Note: Only qualified candidates will be contacted.
Hà Yến được thành lập từ năm 1993, là đơn vị đầu tiên sản xuất, cung cấp và thi công lắp đặt thiết bị bếp và giặt là công nghiệp tại Việt Nam. Bằng sự nỗ lực và kiên trì, không ngừng học hỏi, cải tiến và hoàn thiện năng lực, đến nay, Hà Yến bắt đầu phát triển theo mô hình tập đoàn với 4 công ty thành viên tập trung vào các mảng chuyên môn khác nhau.
Trong gần 30 năm qua, Hà Yến đã hoàn thành trên 2500 dự án bếp và giặt là của các nhà hàng, khách sạn, khu nghỉ dưỡng 4-5 sao, bếp ăn của nhà máy, trường học, bệnh viện… từ Bắc vào Nam. Một số dự án Khu nghỉ dưỡng và khách sạn tiêu biểu mà Hà Yến đã triển khai như: Hoiana Quảng Nam, JW Marriott, nhiều dự án của thương hiệu Vinpearl, Intercontinental, các khách sạn thuộc Tập đoàn Accor… Một số dự án canteen như: bếp ăn của nhà máy Vinfast, Honda VN, trường quốc tế KinderWord, bệnh viện Hồng Ngọc, Vinmec, Phương Đông,…
Chúng tôi cũng là đơn vị đầu tiên và duy nhất cho đến nay thường xuyên xuất khẩu đến các thị trường khắt khe như Nhật Bản, Hoa Kỳ, Canada, Ấn Độ, Hồng Kông, Singapore…
Chúng tôi tin tưởng rằng, bằng việc thấu hiểu một cách sâu sắc nhu cầu của khách hàng cùng với kinh nghiệm lâu năm trong ngành, Hà Yến cung cấp cho khách hàng các giải pháp hoàn chỉnh, đáp ứng mong muốn của khách hàng về chất lượng hàng đầu với giá cả hợp lý và dịch vụ chuyên nghiệp.