Phúc lợi
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
Mô tả Công việc
Key responsibilities:
- Conducts weekly meetings with related business units.
- Consults with line management, providing HR guidance when appropriate.
- Analyzes trends and metrics in partnership with the HR functional teams to develop solutions, programs and policies.
- Participate in solving complex employee relations issues. Conducts effective, thorough and objective investigations.
- Provides day-to-day performance management guidance to line management (e.g., coaching, counseling, career development, disciplinary actions).
- Works closely with management and employees to improve work relationships, build morale, and increase productivity and retention.
- Provides HR policy guidance and interpretation.
- Provides guidance and input on BUs restructures, workforce planning and succession planning.
- Identifies training needs for BUs and coaching needs.
Yêu Cầu Công Việc
- University degree
- At least 03-year in HR field (in retail market is a plus)
- Business Acument
- Self-disciplined with ability to work independently
- Strong verbal and written communication skills.
- Fluent in English & Vietnamese (both verbal & written), especially translating skills.
- Knowledge about Labour law and labour market in Vietnam
- Be able to work at shift, overtime, at weekend and holidays as assigned
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Đại học
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Cạnh tranh
Hưng Việt Group là chuỗi Công ty sản xuất, Kinh doanh các mặt hàng gia vị. Nắm bắt được tình hình thị trường và nhu cầu sử dụng ngày càng đa dạng của Người tiêu dùng, Hưng Việt Group đã tạo nên một hệ sinh thái khép kín từ khâu chuẩn bị nguyên liệu, Nghiên cứu công nghệ, phát triển sản phẩm, sản xuất chế biến,... cho đến việc phân phối sản phẩm đến tay người tiêu dùng.
Với sứ mệnh là Nâng tầm gia vị Việt, Hưng Việt luôn không ngừng nghiên cứu, sáng tạo để đưa ra được sản phẩm vừa phục vụ được nhu cầu hiện đại - hợp vệ sinh, mà vẫn không thể thiếu nét "truyền thống" hương vị "đặc trưng" trong nền ẩm thực Miền Nam.