Mô tả công việc
- Guarantees a high standard of culinary services offered to guests.
- In conjunction with the F&B Director, prepares the hotel's F&B offers in line with the hotel's positioning (market, competition etc) and brand policy.
- Able to innovate and diversify services offered to guests.
- Manages and motivates the kitchen staff in order to offer a high standard of service to guests.
- Responsible for food hygiene, safety and quality in the hotel.
- Responsible for meeting the department's quantitative and qualitative targets.
- Manages stocks and supplies
- Carries out inventories, inputs data and explains consumption differences
- With the team, is continually looking for ways to improve costs and ratios while maintaining the high standard of service.
- Observes legal requirements for food hygiene and sanitation.
- Supervises food preparation, cost, quality, quantity, inventories, portion control, menu planning, recipes and testing of samples submitted by Purchasing Department.
- Develops standard recipes card for all dishes to ensure proper portion control, uniformity of taste and quality; tests new products, recipes and formulas.
- Develops new cooking methods for improvement of cuisines, maintain contact with other chefs and visits other kitchens to keep update of new development in food and equipment.
- Interviews and hires applicants for employment; responsible for training program and proper placement of employees; sets up work schedules and job requirements.
- Handles varied correspondence regarding customer complaints, suggestion for new dishes, requests for special food.
- Work closely with all Senior Chefs of other kitchens to ensure that guest requirements and services are met and expedited with minimum delay.
- Ensures a safe work environment for all kitchen staff and removes any obstacles that may obstruct the performances of staff.
- Responsible for creating job descriptions for all kitchen staffs.
- Organizes and supervises food preparations in line with the occupancy and consumption forecasts
- Prepares dishes and/or supervises preparation.
- Supervises all sections of the kitchen: production of hot and cold dishes, patisserie and stewarding.
- Coordinates with restaurant serving staff in order to ensure that service runs smoothly
- Ensures that all information is disseminated to other departments.
- Ensures the respect and due application of the rules of hygiene in the department (As per Hygiene Analytical Critical Control Point/ HACCP standards etc)
- Sets up action plan for the hygiene analysis results and tracks implementation
- Develops team spirit and motivation by creating a good working atmosphere.
- Organizes the welcome and integration of new employees
- Prepares and/or checks the work schedules in line with activity forecasts
- Carries out annual performance appraisals and sets targets for employees
- Prepares the training plan for the department and ensures the implementation
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary.
- Develop your talent trough learning programs by Accor Academy.
- Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
Yêu cầu công việc
- At least 2 years of experience in similar position preferably in international 4-5 star hotel/resort
- Excellent reading, writing and oral proficiency in English language
- Proficient in MS Excel, Word & Power Point
Yêu cầu hồ sơ
Trọng tâm của CÔNG TY TNHH ANNAM GROUP là trở thành địa điểm và phân phối các sản phẩm thực phẩm, rượu vang, đồ uống và mỹ phẩm cao cấp, đồng thời chúng tôi hợp tác với các chuyên gia vận chuyển và phân phối hàng đầu tại Việt Nam, Campuchia, Lào, Myanmar cho ngành bán lẻ, dịch vụ thực phẩm.
Chính sách bảo hiểm
-
Tham gia BHXH, BHYT, BHTN sau thử việc theo quy định của luật lao động.
Các hoạt động ngoại khóa
- Được tham gia hầu hết các hoạt động nội bộ của công ty.
Lịch sử thành lập
- Ngày hoạt động: 09/04/2019
Mission
Tập đoàn Annam tập trung vào việc mang lại những sản phẩm và trải nghiệm chất lượng tốt nhất cho dân số đang phát triển, trẻ trung và đầy nhiệt huyết ở Đông Dương. Tất cả chỉ cần một trải nghiệm và chúng tôi sẽ chứng tỏ bản thân và bạn sẽ thấy lý do tại sao chúng tôi là công ty dẫn đầu về mọi khía cạnh phân phối thực phẩm và đồ uống trong khu vực!
Review ANNAM GROUP
Môi trường làm việc đầy thách thức và có nhiều thay đổi
Đầu bếp phòng chờ
Nơi tốt cho sự phát triển của bạn