Phúc lợi
- Laptop
- Chế độ bảo hiểm
- Du Lịch
- Phụ cấp
- Chế độ thưởng
- Chăm sóc sức khỏe
- Đào tạo
- Tăng lương
- Nghỉ phép năm
Mô tả Công việc
- Check the staff grooming and hygiene daily
- Check the cleanliness and the canteen set up daily before, during, and after each service
- Follow-up hygiene for food safety according to ADEN Procedures and Policy
- Coordinate the daily briefing (roll-call) with all member of his team
- Supervise the service quality at the unit
- Attend the operations management weekly meetings (to for reporting and follow-up)
- Handle complains of the clients staff regarding food and service
- Organize training for the colleagues in order to ensure a good professional knowledge and service
- Elaborate with the chef the menus and re-adjust the menu content when necessary. He decides alone of the content in the menu
- Monitor with the chef cook the food supplies (quantity & quality), the food spoilage and the food taking, maintain a good relationship with the suppliers
- To assist chef cook in food cost control and purchase order
- Give definite assignments to the canteen colleagues (task list, procedures and objectives)
- Send to the Operation Admin/ operations manager: the time sheet on 25th for every month, duty roster on 28th,menus on 10th for half month and on 20th for 01 months
- Take care of paperwork/admin and send all management documents at end of each month
- Control and manage bar level of chemical cleaning products delivery in doing a site internal purchase order
- Check the price and quantity on each daily delivery note
- Handle a good communication with the management of the site (especially with the human resources manager and the chef cook). In case of a problem with factory management, he should refer the problem to Aden operations manager
- Make the evaluation of all canteen colleagues at the end of each month
- Inform and report to the Project Manager/operations manager about daily running-operations (daily notes on the canteen dairy)
- Prepare monthly, yearly plans and events at the site
Yêu Cầu Công Việc
- Graduate Bachelor realtion
- Have experience at same position at least 5-7 years
- Have knowledge about food, food service, food safety and hygiene
- English fluently (writing, speaking, reading and listening).
- Computer skills (MS. Excel)
- Good management and communication skills
- Good understanding of food cost management
- Ability to organize and lead a team service minded
- Resistant to pressure
Địa điểm làm việc
Thông tin khác
- Bằng cấp: Cao đẳng
- Độ tuổi: Không giới hạn tuổi
- Lương: Cạnh tranh
Công ty IDE Việt Nam là doanh nghiệp 100% vốn đầu tư nước ngoài, hoạt động từ năm 2007 đến nay đã hơn 10 năm chuyên kinh doanh về lĩnh vực bất động sản, chung cư cao cấp và khách sạn.
Với tinh thần sáng tạo, chúng tôi luôn phấn đấu để tạo ra tiêu chuẩn sống tối ưu cho con người, đóng góp sự hòa hợp và đồng hành trên bước đường thành công với khách hàng, nhân viên và những đối tác khác trong ngành bất động sản.
Tinh thần sáng tạo luôn là động lực để đưa IDE có được vị trí dẫn đầu ngày nay. Đó luôn là nhân tố thường xuyên để đáp lại thay đổi tích cực trong hệ thống quản lý và theo đuổi phương thức sáng tạo và tự cải tiến. Với tinh thần sáng tạo, chúng tôi luôn tạo ra lợi nhuận trong kinh doanh – mục tiêu hàng đầu của doanh nghiệp.