Mô tả công việc
Supervise kitchen operations, ensuring all dishes meet Halal standards.
Create menus that cater to Muslim guests and dietary requirements.
Train and manage kitchen staff to ensure high standards of quality and compliance with Halal regulations.
Oversee ingredient management, ensuring all products meet Halal standards, and manage inventory.
Ensure food safety and hygiene in line with international and Islamic regulations.
Yêu cầu công việc
Halal certification with at least 3 years of experience as a Sous Chef or similar/ higher position.
Solid knowledge in Halal menu design.
Strong leadership skills, the ability to train staff, and a solid understanding of Halal standards.
Experience in 5-star hotels, resorts, or fine dining preferred.
Excellent organizational skills and ability to perform under pressure.
Prefer to have working experience in CIS/GCC countries.
Quyền lợi được hưởng
Competitive Service charge & Salary
Shared accommodation based on availability (applied for non Danang residents)
Accidental insurance (24/24) and Social insurance
02 days off per week
Provided uniform, Duty meal and Transportation
Opportunities for full time positions at InterContinental Danang or other IHG properties
Green Bay Phu Quoc Resort & Spa là Khu nghỉ dưỡng quốc tế 5* sao tọa lạc tại Cửa Cạn Phú Quốc, với dịch vụ lưu trú đầy đủ tiện nghi, kiến trúc mang phong cách truyền thống dân dã Việt Nam hài hòa với thiên nhiên. Nép mình bên bờ biển tuyệt đẹp và được bao phủ bởi rừng nguyên sinh, Green Bay Phú Quốc Resort & Spa là khu nghỉ dưỡng cao cấp được xây dựng trên sự kết hợp giữa vẻ đẹp của văn hóa bản địa và vẻ đẹp thiên nhiên độc đáo của kiến trúc đương đại. Kiến trúc không gian xanh tại Green Bay Phú Quốc Resort & Spa bao gồm 81 căn biệt thự sẽ mang đến cho bạn cảm giác không gian nghỉ dưỡng tuyệt vời, vừa mang nét kiến trúc gỗ truyền thống vừa tiện nghi hiện đại.Từng chi tiết ở Green Bay Phú Quốc Resort & Spa luôn chú trọng đến sự ưu việt của thiên nhiên.