Mô tả công việc
- Responsible for ensuring every employee is working effectively and efficiently improving employee morale and employee relations
- Leading and managing the quality/quantity of items produced by the Pastry department, coordinating the production as it relates to banquet and restaurant functions
- Supervising and managing employees
- Advocating sound financial/business decision making
- Oversee all cooking operations, including methods of preparation, portion control, monitoring timeliness of food delivery and garnishing
- Oversee the monitoring of weekly sales and adjusts prep production levels ensuring all food products are ordered to par levels and can make adjustments according to business volumes
- Open and close work area at scheduled times, ensuring full preparation for operation/function
- To lead and manage the quality of the Pastry department, coordinate the production as it relates to banquet and restaurant functions
- Lead and manage the quality and quantity of the Pastry department, coordinate the production as it relates to banquet and restaurant functions
- Supervise preparation, quality and quantity of all baked items
Quyền lợi được hưởng
- 2 months of probation with full salary & service charge.
- Team building activities.
- Annual Summer Outing/Health checkup
- Accident insurance 24/24
- Attractive Medical package
- Uniform, Laundry service is provided by Hotel
- Delicious and nutritious meal at Hotel's Staff Cafeteria
- International working environment and friendly teammates.
- Other benefits according to Company's policy.
Yêu cầu công việc
1. At least 3 years’ experience as a sous chef or Asst. Pastry Chef in a related cuisine in high volume five-star hotels.
2. Diploma in Culinary or equivalent required; Bachelor’s Degree as an advantage.
3. Certifications as required to comply with local and state laws.
4. Extensive knowledge of food handling and sanitation standards.
5. Experience in high volume operation and menu composition.
6. Excellent management and leadership skills
7. Good training and coaching skills
8. Knowledge of purchasing, inventory controls, supplies and equipment
Yêu cầu hồ sơ
Tọa lạc tại vị trí đắc địa nơi cửa ngõ phía Tây Hà Nội, gần các trung tâm văn hóa, thương mại, tài chính, sân bay Nội Bài và các cơ quan ngoại giao của chính phủ, từ năm 1996 đến nay, khách sạn Hà Nội Daewoo luôn là lựa chọn ưu tiên của du khách khi đến với thủ đô Hà Nội.
Theo đuổi trường phái kiến trúc cổ điển, trang nhã, khách sạn Hà Nội Daewoo là một trong những khách sạn theo tiêu chuẩn 5 sao quốc tế đầu tiên tại Hà Nội, là biểu tượng cho sự phát triển của thủ đô trong hơn hai thập kỷ qua.
Hà Nội Daewoo khẳng định vị trí dẫn đầu trong ngành dịch vụ khách sạn khi liên tục được lựa chọn là địa điểm tổ chức chính thức của các hội nghị, sự kiện tầm cỡ quốc tế.
Với hệ thống phòng nghỉ sang trọng, tầm nhìn ôm trọn hồ Thủ Lệ thơ mộng cùng nhiều tiện ích vượt trội như khuôn viên bể bơi duyên dáng uốn lượn quanh khu vườn xanh mát, hệ thống ẩm thực cao cấp, khách sạn Hà Nội Daewoo sở hữu những điều kiện lý tưởng nhất để kiến tạo nên những trải nghiệm hoàn hảo cho du khách trong suốt thời gian lưu trú tại thủ đô ngàn năm văn hiến.
Review Hanoi Daewoo Hotel
Nơi tốt để làm việc
Môi trường làm việc tốt