Mô tả công việc
Descriptions:
- Assign staffs to shifts, and collaborate with other staffs to get ready service. Inspect the prep work before serving time.
- Control all restaurant personnel who provide customer care.
- Execute the work as a service staff member directly in certain circumstances.
- At the conclusion of the shift, review all the work and, if necessary, completely hand it on to the following shift or the restaurant manager.
- Coaching & Training staff the necessary customer service skills
- Oversee the equipment used in restaurants, such as the tables, chairs, glasses, cups, and other instruments; perform cashiering, money collection, and reporting as necessary.
- Maintain standards for service quality, food safety, and hygiene.
- carry out additional assignments from supervisors.
Yêu cầu công việc
Qualification:
- Possess a professional diploma in tourism, foreign languages, bartending, or a related industry.
- A minimum of one year in a similar role in the restaurant/hotel industry.
- English communication skills
- Posses managerial abilities
- Possess a forward-thinking attitude, be diligent, and be able to work in shifts.
Quyền lợi được hưởng
Salary & Benefit:
- Negotiable salary pay plus the service price (SVC)
- Working time: 8 hours per shift, 4 days off per month
- Free parking and shift meals
- Take full advantage of social, health, and unemployment insurance
- After probation, annual leaves day.
- There are holidays, birthdays, and funerals.
- Thirteenth-month salary
- Periodic health check as prescribed
- Bonuses for top performers on a quarterly, yearly, and prescribed Tet holiday basis
- Tet gifts for kids and the Mid-Autumn Festival
- Incentives for using internal services at Meritel Hanoi
Đặt cho mình câu hỏi “Tại sao, chuỗi nhà hàng bán thịt đông lạnh của nước ngoài lại phát triển mạnh trên đất Việt mình như vậy?”
Từ những câu hỏi tại sao, cùng lòng tự hào dân tộc, thương hiệu Bò tơ Nhân Phát đã được các founder Việt bắt tay vào hiện thực hóa, nhằm mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
-
Năm 2016, nhà hàng đầu tiên mang thương hiệu Bò Tơ Nhân Phát đã chính thức có mặt trên đất Sài Gòn tại 160 Đặng Nguyên Cẩn, Phường 13, Quận 6 là câu trả lời thiết thực nhất với mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Mission
Sứ mệnh mang đến cho khách hàng trải nghiệm tuyệt vời nhất về chất lượng và dịch vụ; lan tỏa tinh thần tự hào thương hiệu Việt bằng cả trái tim. Bò tơ Nhân Phát đã và đang không ngừng nỗ lực hoàn thiện dịch vụ mỗi ngày. Đến với Bò tơ Nhân Phát, bạn không chỉ đơn thuần trải nghiệm một món ăn ngon mà còn là dịch vụ tử tế từ tâm của đội ngũ nhân viên nhà hàng. Không quá cầu kỳ nhưng vô cùng thoải mái và ấm cúng để họp mặt gia đình, bạn bè.