Mô tả công việc
Job brief
We are looking for a Restaurant Assistant Manager to ensure all daily activities run smoothly and efficiently.
Restaurant Assistant Manager responsibilities include ordering kitchen utensils and equipment based on our needs, managing contracts and payroll and supervising restaurant staff performance. To be successful in this role, you should be familiar with restaurant operations and have a good understanding of what makes a great customer service. You should also be available to work within opening hours, including weekends and holidays.
Ultimately, you will help minimize operating costs, boost our employee retention and deliver a positive dining experience for our guests.
Report to: Restaurant Manager
Job brief
1. ADMINISTRATION PROCEDURES
• Operating the restaurant according to the company's standards.
• Ensure restaurant operations comply with licensing and safety regulations.
• Proposing a plan to attract traffic.
• Updating customer data, being attractive more returning customers.
• Working with suppliers (spirits, wines,...) and purchasing dept for ordering process.
2. DAILY OPERATION
• Monitoring all restaurant activities taking place, including cleaning, maintenance,...
• Handling customer complaints with the motto of always giving priority to customers.
• Interaction with customers, create regular customer data, keep them posted for any news about promotions, events,...making good relationships with our customers.
• Monitoring and supervising all employees in the team about SOP
• Participating in inventory bar, ops,... adjust par level depending on the situation, ensuring optimization of raw material costs and other costs.
3. HUMAN RESOURCES
• Making roster and job assignment to employees, ensure running OPS smooth and well organized.
• Recording the AL, PO, OT, ... based on the company policy issued, work with accountants to align payroll for employees.
• Participating in recruiting personnel for the operation.
• Participating in employee training from skills, knowledge, SOP, upsell skills, customer interaction skills, ... or based on the company's training document
• Evaluating staff’s performance monthly by testing knowledge, reviewing their performance in the past of month, since then to upgrade the service to outstanding services.
4. OTHER
• Participating in giving ideas and marketing strategies for the restaurant, coordinate with the marketing department to organize events, promotions,...
• Collaborate with the kitchen and bar to find the upgrade or change the dish accordingly.
• Looking for some event sponsors from brand suppliers to attract more traffic and minimize costs.
Quyền lợi được hưởng
Benefits
- BENEFITS FULL-TIME EMPLOYEE
- Working time 8 hours/day, 1 day off/week
• Uniform and Duty meals provided by the Company
• Insurance followed based on Labor Law
• Associated discount for F&B consumption
• Working in dynamic environment with a fusion of Restaurant, Bar, Café in an international standards
Yêu cầu công việc
• Work experience as a Restaurant Assistant Manager or similar role in the hospitality industry
• Demonstrated ability to interact with customers, employees
• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
• Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
• Familiarity with restaurant management software
• Communication and team management abilities
• Availability to work within opening hours (e.g. evenings, holidays, weekends)
• Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field.
• 3 years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experiences
Yêu cầu hồ sơ
Đặt cho mình câu hỏi “Tại sao, chuỗi nhà hàng bán thịt đông lạnh của nước ngoài lại phát triển mạnh trên đất Việt mình như vậy?”
Từ những câu hỏi tại sao, cùng lòng tự hào dân tộc, thương hiệu Bò tơ Nhân Phát đã được các founder Việt bắt tay vào hiện thực hóa, nhằm mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
-
Năm 2016, nhà hàng đầu tiên mang thương hiệu Bò Tơ Nhân Phát đã chính thức có mặt trên đất Sài Gòn tại 160 Đặng Nguyên Cẩn, Phường 13, Quận 6 là câu trả lời thiết thực nhất với mục tiêu đưa đặc sản Việt vươn xa hơn, khẳng định và nâng tầm giá trị ẩm thực Việt trong lòng tất cả mọi người.
Mission
Sứ mệnh mang đến cho khách hàng trải nghiệm tuyệt vời nhất về chất lượng và dịch vụ; lan tỏa tinh thần tự hào thương hiệu Việt bằng cả trái tim. Bò tơ Nhân Phát đã và đang không ngừng nỗ lực hoàn thiện dịch vụ mỗi ngày. Đến với Bò tơ Nhân Phát, bạn không chỉ đơn thuần trải nghiệm một món ăn ngon mà còn là dịch vụ tử tế từ tâm của đội ngũ nhân viên nhà hàng. Không quá cầu kỳ nhưng vô cùng thoải mái và ấm cúng để họp mặt gia đình, bạn bè.