Hoiana Resort & Golf ★ 3.4

Quảng Nam
1.000 - 5.000 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Hoiana Resort & Golf

Lao động có tay nghề và sản xuất

Việc làm Hoiana Resort & Golf

Cập nhật 06/12/2025 00:52
Tìm thấy 7 việc làm đang tuyển dụng
Hoiana Resort & Golf
Sous Chef
Hoiana Resort & Golf 3.4★
12 đánh giá 240 việc làm 9 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Ngày đăng tuyển: 16/02/2024
Hạn nộp hồ sơ: 15/03/2024
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 4
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Huyện Duy Xuyên - Quảng Nam

Mô tả công việc

Essential Duties and Responsibilities – (Key Activities)

• Assist Executive Chef and Executive Sous Chef in kitchen operations as necessary.

• Perform all duties of kitchen associates as required.

• Recognize superior quality products, presentations and flavor.

• Maintain food preparation handling and correct storage standards.

• Maintain purchasing, receiving and food storage standards.

• Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard

• Support procedures for Food & Beverage portion controls and waste.

• Follow proper handling and right temperature of all food products.

• Complies to the company policies.

• Works within all pre-set budgetary limits.

• Takes on other tasks in addition of the ones stated, in a reasonable framework.

• Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.

• Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs.

• Know and implement Hoiana Hotel & Suites

• Hygiene and Safety Standards.

• Operate and maintain all department equipment and report malfunctions.

• Effectively investigate report and follow up on associate accidents.

• Be responsible for asset management of all outlet property and facilities.

• Actively involved in training the associates on the fundamentals of techniques and excellent plate presentations.

• Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.

• Train associates in safety procedures and supervise their ability to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.

• Implement and follow Departmental Daily “15 Minutes” Training Program.

• Periodically plan outside associates’ activity to promote teamwork.

• Enforce the Hoiana Hotel & Suites food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.

• Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.

• Respond to guest inquires or concerns within 24 hours in what is deemed the appropriate manner.

• Ensure the Hotel delivers to guests: “Simply Fresh Chef-crafted Food”.

• Maintain F&B concepts and Mission standards concerning preparation & presentation.

• Carry a monthly self-inspection and make sure the Department is compliant with the Brand Standard Guidelines.

• Practice “Open Door” Policy at all times.

• Promote positive inter-departmental relations through candid communication and cooperation.

Quyền lợi được hưởng

  • Career Opportunities
  • Insurance
  • Training & Development
  • Accommodation - Hoiana Staff Village
  • Annual leave
  • Heath checkup
  • Employee shuttle bus service
  • Uniform

Yêu cầu công việc

Qualifications

• Certification as required to comply with culinary Education preferred

• Good communication skills (verbal and listening and writing)

Others

• 2+ years managing a team of junior culinarians

• The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic

• Skills to motivate and develop the culinarians on your team

• An appreciation for the people you work with

• A passion for real, good food

Yêu cầu hồ sơ

Updated full CV with your photo
Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

Hoiana Resort & Golf
Hoiana Resort & Golf Xem trang công ty
Quy mô:
1.000 - 5.000 nhân viên
Địa điểm:
Tay Son Tay Hamlet, Duy Hai Commune, Duy Xuyen Dist., Quang Nam Province, Vietnam

Nằm trên một dải bờ biển tuyệt đẹp chỉ cách Đà Nẵng 30km về phía nam, Hoiana có cơ hội tuyệt vời và mức lương cạnh tranh trên hàng chục ngành nghề ở mọi cấp độ. Thực hiện bước tiếp theo trong sự nghiệp của bạn tại một trong những dự án nghỉ dưỡng được tìm kiếm nhiều nhất của Việt Nam.


Review Hoiana Resort & Golf

3.4
12 review

12/12/2022
Nhân viên tại Quảng Nam

1 cty lớn như vậy và có chủ đầu tu nước ngoài nhưng lại vận hành đúng theo mô típ GIA ĐÌNH (CTT)

19/12/2022
Nhân viên tại Quảng Nam

Lúc đầu khi mới onboard thì đồ ăn nhân viên đều được order từ bên ngoài theo dạng cơm phần. Khi vào hoạt động và bắt đầu siết cost thì nhân viên ca đêm chỉ còn lại mì gói (CTT)

19/01/2022
Nhân viên tại Quảng Nam

Quá nhiều cấp bậc quản lý thừa thãi và vô hình chung làm cho bộ máy bất đồng quan điểm (CTT)

Những nghề phổ biến tại Hoiana Resort & Golf

Bạn làm việc tại Hoiana Resort & Golf? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Hoiana Resort & Golf

Hoiana Resort & Golf

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo