Việc làm
- Reviews
- Việc làm
- Mức lương
- Phỏng vấn
- Tổng quan
Việc làm Hoiana Resort & Golf
Cập nhật 06/12/2025 00:52
Mô tả công việc
- Execute all assigned tasks as directed and delegated from his or her Managers.
- Assist Executive Chef and Sous Chef with kitchen operations as necessary.
- Help Sous Chef to research and test new food products in conjunction with Company initiatives.
- Perform all duties of kitchen associates as required.
- Recognize superior quality products, presentations and flavor.
- Maintain food preparation handling and correct storage standards.
- Maintain purchasing, receiving and food storage standards.
- Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations
- Support procedures for Food & Beverage portion and waste controls.
- Follow proper handling and right temperature of all food products.
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary and packages.
- Service Charge.
- Interesting training course provided by hotel and Rosewood group.
- Professional working environment with international branding.
- Career Opportunities
- Insurance
- Training & Development
- Accommodation - Hoiana Staff Village
- Annual leave
- Heath checkup
- Employee shuttle bus service
- Uniform
Yêu cầu công việc
• Certification as required to comply with culinary Education preferred
Experience
- 2+ years managing a team of junior culinary.
- The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic.
- Skills to motivate and develop the culinary on your team
- An appreciation for the people you work with
- A passion for real, good food
Yêu cầu hồ sơ
Nằm trên một dải bờ biển tuyệt đẹp chỉ cách Đà Nẵng 30km về phía nam, Hoiana có cơ hội tuyệt vời và mức lương cạnh tranh trên hàng chục ngành nghề ở mọi cấp độ. Thực hiện bước tiếp theo trong sự nghiệp của bạn tại một trong những dự án nghỉ dưỡng được tìm kiếm nhiều nhất của Việt Nam.
Review Hoiana Resort & Golf
1 cty lớn như vậy và có chủ đầu tu nước ngoài nhưng lại vận hành đúng theo mô típ GIA ĐÌNH (CTT)
Lúc đầu khi mới onboard thì đồ ăn nhân viên đều được order từ bên ngoài theo dạng cơm phần. Khi vào hoạt động và bắt đầu siết cost thì nhân viên ca đêm chỉ còn lại mì gói (CTT)
Quá nhiều cấp bậc quản lý thừa thãi và vô hình chung làm cho bộ máy bất đồng quan điểm (CTT)
Những nghề phổ biến tại Hoiana Resort & Golf
Bạn làm việc tại Hoiana Resort & Golf? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn