Intercontinental Danang

Đà Nẵng
500 - 1.000 nhân viên
Nhà hàng / Khách sạn
Đã xác minh

Các phòng ban đang tuyển dụng tại Intercontinental Danang

Dịch vụ khách hàng
Tài chính - Kế toán
Du lịch, khách sạn
Lao động có tay nghề và sản xuất
Hành chính
Kỹ thuật
Quản lý sản phẩm & dự án
Công nghệ thông tin
Chăm sóc sức khỏe
Dịch vụ bán lẻ và thực phẩm
Vận tải
Nghệ thuật - Thiết kế
Giáo dục
Buôn bán/ Kinh doanh
Ngân hàng

Việc làm Intercontinental Danang

Cập nhật 04/12/2025 17:27
Tìm thấy 3 việc làm đang tuyển dụng
InterContinental Danang Sun Peninsula Resort
PASTRY SOUS CHEF
Intercontinental Danang
200 việc làm 5 lượt xem
Hết hạn ứng tuyển
Thông tin cơ bản
Mức lương: Thỏa thuận
Chức vụ: Nhân viên
Ngày đăng tuyển: 19/05/2025
Hạn nộp hồ sơ: 30/06/2025
Hình thức: Làm theo ca
Kinh nghiệm: Không yêu cầu
Số lượng: 1
Giới tính: Không yêu cầu
Nghề nghiệp
Ngành
Địa điểm làm việc
- Quận Sơn Trà - Đà Nẵng

Mô tả công việc

JOB OVERVIEW

• As a Pastry Sous Chef, you will play a key role in delivering exceptional guest experiences through the creation of high-quality desserts, baked goods, and confections. Working under Pastry Chef, you will help manage day-to-day pastry kitchen operations, oversee production across multiple outlets (restaurants, banquets, in-room dining, and amenities), and ensure standards are met or exceeded across the resort’s culinary offerings.

• We are specifically seeking a candidate with advanced skills and artistry in: wedding cake design and custom celebration cakes, chocolate carving and showpieces, and bread and pastry bakery production

• You will lead a team of kitchen staff, provide guidance, training, and support to junior chefs, and ensure timely food delivery while maintaining a clean and safe working environment. Your creativity, leadership, and attention to detail will play an integral role in the guest experience

• Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.

Main Task List

• Assist the Pastry Chef in managing day-to-day pastry operations across all resort outlets, ensuring consistent product quality and creative presentation.

• Design and produce bespoke wedding cakes and themed cakes for private events, aligning with client specifications and event concepts.

• Lead the creation of artisanal chocolates, showpieces, and edible sculptures for special occasions and culinary displays.

• Design and produce desserts that enhance the guest experience, incorporating local ingredients, seasonal elements, and resort themes.

• Collaborate with F&B, Events, and Guest Services teams to align pastry offerings with guest needs, dietary preferences, and special occasions.

• Ensure dessert offerings are visually stunning, delicious, and reflective of the resort’s brand standards.

• Support efficient inventory management and cost control without compromising quality.

• Troubleshoot and resolve kitchen issues promptly and professionally.

• Emphasize teamwork to enhance both your section and the overall kitchen operations.

• Maintain cleanliness and hygiene in accordance with resort and government food safety standards.

• Be responsible for all walk-in refrigerators and freezers in the Main Kitchen.

Quyền lợi được hưởng

  • 100% salary and service charge in 2 months of probation
  • Mandatory insurances in accordance with Vietnamese Law
  • Accidental insurance (24/7)
  • Provided uniform, duty meal and transportation
  • Accommodation at Sunhome apartment (applicable for non-Danang residents)
  • IHG brand standard training
  • Other benefits as per the company/ IHG policies

Yêu cầu công việc

What we need from you

Required Skills

• Diploma or Vocational Certificate in Culinary or Pastry Arts.

• English proficiency; knowledge of additional languages is a plus.

• Ability to train, mentor, and inspire a pastry team to uphold brand standards.

• Strong leadership, organizational, and time management skills.

• Valid food handler certificate or permit as required by local law.

• Minimum 3–5 years of experience in a high-end hotel, resort, or fine-dining environment.

• Proven expertise in:

+ Wedding and celebration cake design (including tiered fondant and buttercream cakes)

+ Chocolate carving, tempering, and artistic showpieces

+ Bread baking and viennoiserie production

Yêu cầu hồ sơ

CV in English
Khu vực
Hết hạn ứng tuyển
Báo cáo

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort
Intercontinental Danang Xem trang công ty
Quy mô:
500 - 1.000 nhân viên
Địa điểm:
Bán Đảo Sơn Trà, Đà Nẵng, Việt Nam

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort đang định nghĩa lại trải nghiệm nghỉ dưỡng sang trọng. Ẩn mình trên những ngọn đồi của Bán đảo Sơn Trà nổi tiếng, khu nghỉ dưỡng này có các biệt thự bên bờ biển với hồ bơi riêng và hơn 20 suite. Khu nghỉ mát sẽ có nhiều lựa chọn cung cấp cả các món ngon địa phương và quốc tế. Từ khung cảnh ngoạn mục tại Citron, đến ẩm thực đẳng cấp thế giới khó quên tại La Maison 1888, đến trải nghiệm ăn uống trên bãi cát tại Barefoot Cafe; có rất nhiều sự đa dạng và hứng thú để phục vụ cho tất cả mọi người. Các gôn thủ sẽ muốn chơi một vòng tại câu lạc bộ golf Montgomerie links nổi tiếng thế giới hoặc câu lạc bộ golf Đà Nẵng theo phong cách đầy thử thách.
Khu nghỉ dưỡng chỉ cách Sân bay/Thành phố Đà Nẵng 20 phút và nằm cách các Di sản Thế giới nổi tiếng được UNESCO công nhận là Cố đô Huế, Phố cổ Hội An và di tích Mỹ Sơn chỉ vài km.

 

Những nghề phổ biến tại Intercontinental Danang

Bạn làm việc tại Intercontinental Danang? Chia sẻ kinh nghiệm của bạn

Logo Intercontinental Danang

Intercontinental Danang

Click để đánh giá
Nhắn tin Zalo