Mô tả công việc
POSITION SUMMARY:
Support the Food and Beverage Service team by performing support duties including mise en place of food preparation, set up of functions, set up of food and beverage equipment, mini bar operations and assisting with the preparation of service. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Mise en Place and Food Preparation.
- Assist with receiving and storage of goods.
- Clean and maintain equipment and premises.
- Maintain hygienic standards and procedures.
- Assist with the preparation of functions and service.
- Assist with cellar operations.
- Assist with the preparation of an outlet for service including:
- Cleaning of equipment.
- Sorting of stores equipment.
- Cleaning and maintaining glassware for service.
- Cleaning and maintain flatware for service.
- Cleaning and maintain china for service.
- Preparing waiter stations.
- Preparing buffet service.
- Preparing service equipment and materials.
- Assisting with table preparation.
- Mini Bar duties including:
- Filling mini-bar trolleys.
- Checking used stock against issued stock.
- Replacement of stock in accordance with mini-bar procedure.
- Recording of replacement of stock.
- Billing procedures in line with hotel policy.
- Ordering of mini-bar items.
- Storing of mini-bar items.
- Establish and maintain effective employee working relationships.
- Attend and participates in daily briefings and other meetings as scheduled.
- Attend and participates in training sessions as scheduled.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
Quyền lợi được hưởng
- Salary: Negotiate
Yêu cầu công việc
ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Good communication skill.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
- Able to read and write English, Chinese and French.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Have experience working in Chinese & French restaurant
- High School education
- Food service experience with general knowledge of restaurant operations preferred.
Yêu cầu hồ sơ
Khách sạn Pullman Vũng Tàu có 356 phòng với thiết kế đương đại mang hơi thở của nhịp sống thành phố biển sáng tạo và sống động, trong khi vẫn mang đến cho du khách trải nghiệm “bleisure” – sự cân bằng hoàn hảo giữa công việc và nghỉ ngơi. Hệ thống Trung tâm hội nghị, hội thảo với diện tích hơn 2321 mét vuông, gồm 2 phòng đại tiệc cùng 4 phòng họp với trang thiết bị mới nhất, có sức chứa đến 1200 khách. Du khách cũng có thể gặp gỡ, giải trí hay thư giãn khi thưởng thức các nét ẩm thực riêng biệt và hấp dẫn tại Nhà hàng Riviera với thực đơn tự chọn đẳng cấp quốc tế, Corniche Ultra Lounge với các món ăn nhẹ Tapas hay trải nghiệm các thức uống thú vị tại các Quầy Bar Lobby hay Quầy Bar tại Khu vực Bể bơi. Phòng tập Fit Lounge mở cửa 24/7 và hồ bơi ngoài trời tràn ngập ánh sáng cùng nhiều tiện nghi mang các nét riêng biệt của Pullman như Welcomer, đệm gường Signature Pullman, Connectivity Lounge , tiêu chí Co-Meeting chắc chắn sẽ làm hài lòng các du khách.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng các chế độ bảo hiểm : BHYT, BHXH, BHTN
- Hưởng quyền lợi bảo hiểm 24/7
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch hàng năm
- Team building theo quý
- Các hoạt động vui chơi, giải trí, ca hát thường xuyên
- Thể thao: Đá bóng, bóng chuyền,..
Lịch sử thành lập
- Công ty được thành lập năm 2006
Mission
- Các mục tiêu chúng tôi đặt ra cho chương trình bền vững phản ánh trực tiếp tầm nhìn của chúng tôi về việc đảm bảo một tương lai lành mạnh hơn cho ngành