Mô tả công việc
Chef is responsible for overseeing and managing the work of the kitchen staff, deciding which tasks need to be done and share these among the team. Chef would also be involved in some of the preparation and cooking of food.
1. Accomplish restaurant human resource objectives by recruiting, selecting, orienting, training, assigning, scheduling, coaching, counseling, and disciplining employees; communicating job expectations; planning, monitoring, appraising, and reviewing job contributions; planning and reviewing compensation actions; enforcing policies and procedures
2. Assist the Chef to achieve restaurant operational objectives by contributing information and recommendations to strategic plans and reviews; preparing and completing action plans; implementing production, productivity and quality; resolving problems; completing audits; identifying trends; determining system improvements; implementing change regarding to culinary fields
3. Assist the Chef to plan menus; estimates food costs and profits; adjusts menus
4. Assist the Chef to control costs by reviewing portion control and quantities of preparation; minimizing waste; ensuring high quality of preparation
5. Maintain safe, secure, and healthy environment by establishing, following, and enforcing sanitation standards and procedures; complying with legal regulations; securing revenues; developing and implementing disaster plans; maintaining security and sprinkler systems; maintaining parking lot and walkways
6. Update job knowledge by participating in educational opportunities; read professional publications; maintain personal networks; participate in professional organizations
7. Assist the Chef to enhance department and organization reputation by accepting ownership for accomplishing new and different requests; exploring opportunities to add value to job accomplishments
8. Make sure food is of the right quality and price and is produced on time
9. Assist the Chef to manage stocks of food, ordering food from suppliers and controlling a budget and keeping accurate records
10. Carry out instructions given by the management team.
Quyền lợi được hưởng
- Meal Allowance
- Parking Lot
Yêu cầu công việc
· Open for locals candidates
· At least 2 years as Executive Chef or Executive Sous Chef in 4-5 stars restaurant
· Leadership skill
· English fluently
· Experience in menu set up
· Experience in cost control
· Experience in health and safety rules
· Experience in hygiene rules
Yêu cầu hồ sơ
CV
Khu nghỉ dưỡng Rosa Alba Tuy Hòa như một bản phối hài hòa từ thiết kế cho tới khung gian xung quanh, xứng tầm là khu nghỉ dưỡng cao cấp và sang trọng bậc nhất hiện nay tại Việt Nam. Khu nghỉ dưỡng Rosa Alba Tuy Hòa được lấy cảm hứng từ những vẻ đẹp thiên nhiên kỳ vĩ cộng hưởng với nét đẹp quyến rũ của dải bờ biển miền Trung thơ mộng. Đây chính là những yếu tố giữ chân du khách tìm đến nhiều hơn, lưu trú lâu hơn khi quyết định chọn Rosa Alba là điểm đến cho hành trình đầy màu sắc của mình. Chúng tôi tin rằng bạn sẽ yêu nơi này ngay từ cái nhìn đầu tiên, ngay từ những cảm nhận khởi nguồn vì sự tinh tế, thuần khiết đã đan xem trong từng hơi thở, từng giác quan của bạn.
Dự án rộng 5,6 ha tọa lạc trên khu đất vàng bên bờ biển Tuy Hòa giữa trung tâm thành phố với 2 mặt tiền đường Độc Lập - Lê Duẩn, gồm 79 căn biệt thự, 40 căn Hometel, khách sạn 9 tầng (101 phòng) và các tiện nghi cao cấp như: Đường hầm thông sang biển, Bar ngầm, Hồ bơi tràn biển, Hồ bơi nước ngọt, trung tâm hội nghị, sân khấu ngoài trời, nhà hàng, gym, spa.. Mỗi căn biệt thự có hồ bơi riêng, BBQ, sân vườn, nội thất chuẩn 5 sao quốc tế..