Mô tả công việc
• Ensuring that the wine cellar is fully stocked.
• Informing guests on the variety of wines available.
• Training wait staff on available wines.
• Negotiating prices with vendors.
• Organizing wine tasting events.
• Complying with health and safety regulations.
• Responsible for ordering, receiving, inventory, organizing
• Oversee all wine purchases and cost management
• Oversee the Wine Committee duties (minutes, wine of the month selection, introduction of new vendors, wineries, etc.)
• Assist members and guests during the dinner service with wine recommendations and selection for perfect pairing with their dinner, decanting of the wine and wine service.
• Develop a training program for all Team Members to improve their knowledge of wine tasting and wine service.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive bonus, benefit
- Competitive Salary
- Insurance as labour law
Yêu cầu công việc
• Previous experience as a sommelier, wine steward, or in a hospitality role.
• Extensive knowledge on wines and regions of the different types.
• An understanding of the wine making process.
• Available to work long hours, weekends.
• A strong knowledge of food and beverage pairings.
Yêu cầu hồ sơ
Năm 2006, Công ty Cổ phần Golf Việt Nam (VINAGOLF) hoàn thành cổ phần hóa và đi vào hoạt động với vốn điều lệ 130 tỷ đồng, đánh dấu mốc đầu tiên trong quá trình hình thành và phát triển của Ngành Du lịch TTC với thương hiệu TTC Hospitality. Trải qua 16 năm hình thành và phát triển, TTC Hospitality sở hữu hệ sinh thái khép kín Lưu trú - Vui chơi - Ẩm thực - Lữ hành trải dài khắp cả nước cũng như tại Vương quốc Campuchia. Năm 2022, ngành du lịch Việt Nam tái khởi động sau khi dịch Covid-19 được kiểm soát về cơ bản cũng là cột mốc TTC Hospitality bước vào tuổi 16 trăng tròn với những cơ hội mới và thách thức mới.