Mô tả công việc
- Responsibility for financial and functional duties such inventory management, building and sticking to a budget, and arranging purchase orders.
- Develop an operating budget for each of the department’s revenue outlets.
- Ensure that all standard operating procedures for revenue and cost control are in place.
- Collaborate together with the Executive Chef to create menus for all outlets and special event.
- Develop and implement policies and procedures for food and beverage departments.
- Ensure that effective orientation and training for new staff and professional development.
- Additional responsibilities assigned by the Board Of Manager/ Board Of Director.
Quyền lợi được hưởng
- Negotiable salary.
- Service charge.
- Annual leave.
- Meals - uniform.
- Other Hotel's policy.
Yêu cầu công việc
- Minimum two or three years’ management experience in the restaurant/hospitality industry.
- Strategic decision-making capabilities help directors analyze operations and identify needed changes to improve quality and minimize expenses.
- Strong interpersonal skills.
- In-depth understanding of the hospitality industry and its common practices.
Yêu cầu hồ sơ
Contact/Zalo: 0901772173 (Ms. Thư)
Gene Solutions là công ty hàng đầu tại Việt Nam chuyên nghiên cứu, phát triển và ứng dụng các xét nghiệm gen tiên tiến nhất, cung cấp các dịch vụ xét nghiệm liên quan đến di truyền phục vụ sàng lọc, chẩn đoán bệnh và định hướng điều trị liên quan đến gen.
Trong những năm qua, Gene Solutions có những bước phát triển và không ngừng đầu tư xây dựng đội ngũ R&D mạnh và xuất sắc, tập trung nghiên cứu và ứng dụng những công nghệ hữu ích đã được chứng nhận trên thế giới nhằm mang đến các xét nghiệm gen mới nhất với chất lượng tốt nhất và chi phí hợp lý nhất, tăng khả năng tiếp cận của người Việt Nam tới những xét nghiệm di truyền thiết yếu phục vụ cho việc phòng, khám và chữa bệnh, nâng tầm chất lượng khám chữa bệnh, đóng góp vào công cuộc nâng cao chất lượng dịch vụ y tế và sức khỏe cho cộng đồng.