Mô tả công việc
- To be responsible for the security and upkeep of all restaurant and kitchen files.
- To type, draft letters, handle telephone calls and trace correspondence.
- To type and coordinate the printing of all outlet menus (daily menus , special etc. ) for the outlet managers.
- To join meeting and take meeting minutes
- To ensure that the stock of stationary and office supplies is accounted for and well maintained.
- To monitor closely the Assistant F&B Manager and the Executive Chef diary and update it whenever necessary.
- Data input into system of all F&B service staff schedules
Yêu cầu công việc
- College diploma required
- Excellent oral and written English communication skills
- Able to collaborate effectively with other hotel employees and managers
- Knowledge of restaurant operation
- Ability to multitask and work well under pressure
- Must be flexible.
Quyền lợi được hưởng
- International and ideal working environment & professional training managed by Radisson Hotel Group
- Fully equipped accommodation
- Very competitive allowances for outside living if not staying in staff house
- Medical care 24/7 besides of Insurance by law
- Transportation allowances provided for on-boarding and home visit.
Công ty Cổ Phần Tập đoàn Công Nghiệp Việt đã hoạt động trên thị trường được 15 năm và ngày càng khẳng định thương hiệu của mình bằng uy tín - chất lượng - giá cả cạnh tranh. Công nghiệp Việt hoạt động đa ngành nghề trong lĩnh vực công nghiệp, từ thương mại đến sản xuất, gia công - chế tạo các máy móc, thiết bị phục vụ cho dây chuyền sản xuất và thiết kế, xây lắp nhà xưởng sản xuất. Công nghiệp Việt có văn phòng chính tại Hà Nội,văn phòng đại diện tại thành phố Hồ Chí Minh, Đà Nẵng. Trong xu thế hội nhập kinh tế toàn cầu ngày nay, Công ty cổ phần Tập đoàn Công Nghiệp Việt cũng đang cố gắng không ngừng để vươn xa ra thị trường quốc tế.
Chúng tôi cam kết tạo môi trường thuận lợi nhất và cơ hội để phát triển tư duy và năng lực của những ứng viên nhiệt huyết với công việc.