Mô tả công việc
- Guarantees a high standard of culinary services offered to guests.
- In conjunction with the F&B Director, prepares the hotel's F&B offers in line with the hotel's positioning (market, competition etc) and brand policy.
- Able to innovate and diversify services offered to guests.
- Manages and motivates the kitchen staff in order to offer a high standard of service to guests.
- Responsible for food hygiene, safety and quality in the hotel.
- Responsible for meeting the department's quantitative and qualitative targets.
- Manages stocks and supplies
- Carries out inventories, inputs data and explains consumption differences
- With the team, is continually looking for ways to improve costs and ratios while maintaining the high standard of service.
- Observes legal requirements for food hygiene and sanitation.
- Supervises food preparation, cost, quality, quantity, inventories, portion control, menu planning, recipes and testing of samples submitted by Purchasing Department.
- Develops standard recipes card for all dishes to ensure proper portion control, uniformity of taste and quality; tests new products, recipes and formulas.
- Develops new cooking methods for improvement of cuisines, maintain contact with other chefs and visits other kitchens to keep update of new development in food and equipment.
- Interviews and hires applicants for employment; responsible for training program and proper placement of employees; sets up work schedules and job requirements.
- Handles varied correspondence regarding customer complaints, suggestion for new dishes, requests for special food.
- Work closely with all Senior Chefs of other kitchens to ensure that guest requirements and services are met and expedited with minimum delay.
- Ensures a safe work environment for all kitchen staff and removes any obstacles that may obstruct the performances of staff.
- Responsible for creating job descriptions for all kitchen staffs.
- Organizes and supervises food preparations in line with the occupancy and consumption forecasts
- Prepares dishes and/or supervises preparation.
- Supervises all sections of the kitchen: production of hot and cold dishes, patisserie and stewarding.
- Coordinates with restaurant serving staff in order to ensure that service runs smoothly
- Ensures that all information is disseminated to other departments.
- Ensures the respect and due application of the rules of hygiene in the department (As per Hygiene Analytical Critical Control Point/ HACCP standards etc)
- Sets up action plan for the hygiene analysis results and tracks implementation
- Develops team spirit and motivation by creating a good working atmosphere.
- Organizes the welcome and integration of new employees
- Prepares and/or checks the work schedules in line with activity forecasts
- Carries out annual performance appraisals and sets targets for employees
- Prepares the training plan for the department and ensures the implementation
Quyền lợi được hưởng
- Competitive salary.
- Develop your talent trough learning programs by Accor Academy.
- Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
Yêu cầu công việc
- At least 2 years of experience in similar position preferably in international 4-5 star hotel/resort
- Excellent reading, writing and oral proficiency in English language
- Proficient in MS Excel, Word & Power Point
Yêu cầu hồ sơ
Nhan Phat Investment Co., Ltd là đơn vị tiên phong áp dụng mô hình chuỗi nhà hàng tại Việt Nam. Chúng tôi đang tìm thành viên đủ tâm, tầm, trí để không ngừng mở rộng chuỗi nhà hàng và nhãn hàng.
Tầm Nhìn 2025 :Trở thành tập đoàn ẩm thực lớn nhất Thành Phố Hồ Chí Minh.
Chúng tôi luôn tạo mọi điều kiện để CBNV phát huy hết khả năng của mình và khuyến khích học hỏi, trau dồi kiến thức nhằm đảm nhận những trọng trách cao hơn để có thể cống hiến gắn bó lâu dài với Công Ty. Trong tập thể, tất cả mọi nhân viên luôn được tôn trọng, lắng nghe và chia sẻ. Mọi nỗ lực và thành quả của các bạn đều được chúng tôi ghi nhận và khen thưởng công bằng. Mỗi nhân viên đều là một mắc xích quan trọng đóng góp vào thành công chung dù ở bất cứ phòng ban, bộ phận nào.
Chính sách bảo hiểm
- Được hưởng bảo hiểm sức khỏe.
- Được hưởng bảo hiểm xã hội.
Các hoạt động ngoại khóa
- Du lịch
- Team building
- Party
- Tình nguyện
Lịch sử thành lập
- Được thành lập từ năm 2020
Mission
- Tầm nhìn của chúng tôi là trở thành lựa chọn hàng đầu của Việt Nam về dịch vụ nhà hàng, khách sạn